• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Monia pewnie :-) właśnie się miałam zebrać do sklepu samochodem a tu pod samym domem wypadek samochodowy i mi zablokowali wyjazd :szok: pociesze się Twoim pączusiem :))

reklama
Mary - dziękuję Kochana :))) Noc fantastyczna :)))) Cała trójka pięknie spała :szok:
Nawet ten mały oszczędził mi stresów :-) budząc się dwa razy :))
Jestem bardzo wypoczęta...spaliśmy do 7:37 :szok: tylko Maniek się przelał,
ale sytuacja już opanowana :))
Dzieci chyba wyczuły powagę sytuacji i są niezwykle grzeczne......a ja jestem z siebie
dumna, bo to pierwszy raz gdy zostałam z nimi na noc.....SAMA :)))))))

Mademoiselle - no to super! Oby więcej takich nocek! :-) Ja też miałam stresa, gdy musiałam sama zostać z Mią na dwie noce, ale dałyśmy radę. ;-)

Tylko się melduję, bo nie wiem co to w nocy dziś było - kolki nas tak nie wykańczały jak to COŚ (ale co????) teraz - mała zasnęła o 2 w nocy, a między 22 a 23 to był taki ryk, że zgłupiałam :eek:

Dobra, zmykam...wypijcie kawkę za mnie i trzymajcie &&&&, będę pisać jak tylko wyjdę
Pa! :)

Carola jeszcze raz&&&&&&&&&&&&
Lil oby przeszlo to cos i Martynka sie uspokoila troche
Made gratuluje udanej nocki. super ze chlopaki sie spisali
Mary oby udalo sie znalezc fotografa ktory zrobi zdjecie za ciebie.
Monia z adwokatem? nie lubie:-(drozdzowke bym zjadla z kruszonka:-)ale mam wymagania co?:-)
Rurka wypadek powiadasz? to lepiej siedz z dupka w domu

reklama
libby witaj
Paulina jedna i druga fajna, nawet podobne do siebie te kurteczki.
Rurka Iwa jeszcze w pizamie biega i sie ubrac nie chce.wstala dzis o 6 razem z tata. czekam tylko na jej drzemke i tez ide sie polozyc.
kupilam Iwe buciki
NIKE buciki 24 (2169566173) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wzielam z czerwonym znaczkiem bo Iwa nie nieszczy bucikow i potem moze jeszcze maly w nich pobiega.
teraz jeszcze jakies buciki do sukienki musze jej znalezc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry