• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary dobrze Wiola mówi, wiedzą jak robić te fotki:)
Ninka miała robione jak miała 6m, podłożyli coś białego do wózka za nią i pstryknęli:)

reklama
Mary pojdziesz do fotografa i on juz bedzie wiedzial jak to zrobic.ja robilam Iwe zdjecie do paszportu jak miala 3 tyg. polozyli mi ja na biala poduszke:-)nie bylo w ogole problemow ze zdjeciem.
jak macie taka okazje to pedzcie do fotografa i robic paszport

Wiola - ale wiesz, jakie tu mają durne zasady? Foto do paszpotu robisz sobie sama w automacie, a u fotografa to mozna sobie co najwyżej wywołać jeśli chcesz mieć zdjęcia dobrej jakości! :eek::crazy: No to kurczę nie mam pojęcia, jak mam posadzić takiego kruszka na tym stołku i jeszcze zrobić jej akceptowalne zdjęcie... :eek: Jutro będzie próba w takim razie! Biuro paszportowe akurat jest czynne do 17, a że oboje rodzice małego dziecka muszą się stawić, to i mój M. będzie musiał być. Ja spróbuję małej jakoś zrobić te foty, zrobię też kilka sama w domu na białym tle i pójdę je wywołać.

Carolineee
- bardzo ładnie i skromnie! Chyba o to właśnie chodzi. Dobrze będzie! Trzymam mocno kciuki!

Paula pojęłam:))

Mary, Wiola dzięki...ja już w pracy jestem, za 15-20minut jedziemy, do sądu blisko...

mary w Irlandii tez sa te automaty do robienia zdjec ale do fotografa normalnie tez moglam isc i mi zrobil zdjecie.tyle ze w automacie zaplacilabym 4 euro ( chyba tak mi sie kojazy)a u fotografa zaplacilam 10 euro.jestes pewna ze fotograf nie zrobi? moze podejdz i zapytaj.dla mnie to glupota ze masz sobie sama robic zdjecie. doroslemu jest ciezo sie ustawic w tym automacie tak zeby wszystko bylo ok a co dopiero mowic o takim maluchu

Olivka - klasa! :tak:

Mary - dziękuję Kochana :))) Noc fantastyczna :)))) Cała trójka pięknie spała :szok:
Nawet ten mały oszczędził mi stresów :-) budząc się dwa razy :))
Jestem bardzo wypoczęta...spaliśmy do 7:37 :szok: tylko Maniek się przelał,
ale sytuacja już opanowana :))
Dzieci chyba wyczuły powagę sytuacji i są niezwykle grzeczne......a ja jestem z siebie
dumna, bo to pierwszy raz gdy zostałam z nimi na noc.....SAMA :)))))))

reklama
mary w Irlandii tez sa te automaty do robienia zdjec ale do fotografa normalnie tez moglam isc i mi zrobil zdjecie.tyle ze w automacie zaplacilabym 4 euro ( chyba tak mi sie kojazy)a u fotografa zaplacilam 10 euro.jestes pewna ze fotograf nie zrobi? moze podejdz i zapytaj.dla mnie to glupota ze masz sobie sama robic zdjecie. doroslemu jest ciezo sie ustawic w tym automacie tak zeby wszystko bylo ok a co dopiero mowic o takim maluchu

Wiola - a pewnie, że pójdę i zapytam! Dzięki!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry