• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kocurek :****

made : dokladnie to to, coz za trafna diagnoza :) ja sie chce jeszcze tu byczyc!!!!! zeby mi gotowano prasowano sprzatano i dzieci 2/3 dnia pilnowano ;)

kolorowych wszystkim!!

jos - no kurczę...nie ma letko...jak to się mówi :/ Wiem co czujesz....
ale jeszcze kilka_naście godzin Ci zostało ;)
A pomyśl tylko...z drugiej strony jak wrócisz, to będziesz znowu wśród
swoich najulubieńszych koleżanek :-p:-)))))
Śpij dobrze Kochana :)

Ja się chyba też ewakuuję....co tak będę tu sama, jak ten....yyyy......NO! :-D

Karola - kciuki za jutro :tak:

Było ciasto, było piwo, były drinki i był bilard. Zaśpiewali, świeczkę zdmuchnęłam a potem się bawiłam super :laugh2: Wróciliśmy, Karola na kompie, Emila śpi a seksik w łazience tez fajny był :laugh2::-p Fajnie było :tak: Miły dzień - jutro kac będzie męczył :confused2:

SOL wszystkiego najlepszego- niech los Ci sprzyja! :tak::-)

MARY niestety nie można szybko wprowadzać nowości. Szybko tzn., dzień po dniu.
Wg. naszego pediatry zaczynamy od kleiku ryżowego na mleku- 1, 2 łyżeczki w pierwszy dzień, trochę więcej w drugi i trzeciego dnia największą porcję(do maks. 100g). Zero laktozy kopytnych, białka kurzego.
Alergia na białka krowie, jak wiesz jest najczęstsza, ale nie można wykluczyć innych popularnych alergenów, czyli wszystko co zawiera orzechy, kakao, soję oraz ryby idą w odstawkę.
Jeden nowy pokarm przez trzy dni. Potem kolejny przez 3 dni itd. Obserwujesz córkę. Nie podajesz pokarmu, który wywołuje niepożądaną reakcję. A gdy zdarzy się coś takiego- poinformuj pediatrę. Mam nadzieję, że tego nie zlekceważy... :baffled:

Miałam coś jeszcze... zapomniałam...:rolleyes2: ... uosobienie dobre.....
.. w baśniach... ;-)

Udało mi się 1,6 kg przytyć! :-)

Doskonały humor mam :cool2::happy::rolleyes2::rofl::tak::-D bynajmniej nie z powodu wagi sesesesese:laugh2:

to ja dzis pierwsza ;-)

Carola&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Jos szkoda ze juz urlop sie konczy ale made ma racje wrocisz do nas i jakos to przezyjesz:-)
sol i nawet seksik w lazience byl?:-D:-D:-Dczyli impreza urodzinowa wpelni udana

witam wszystkie panie z rana

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry