• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made:-) ja mam czas moge poczekac:tak:. pewnie w kwietniu bedzie Iwy pokoj zrobiony dopiero

lil ha ha pisalysmy w tym samym czasie:-)

Paulina i co? decyzja podjeta?

reklama
Kotku narzekaj - potrzebuję współtowarzysza w niedoli, żeby nie czuć się tu jedną marudą. Co się dzieje??

Wioluś pokój Iwci w kwietniu a moje własne mieszkanie za 100 lat :-p

Made jak będzie tak będzie i będzie dobrze :-)

ufff zasnęła...w końcu maruda mała
idę kupić tą kurteczkę, mam dosyć licytacji, no ta z kratką-rzeczywiście ma ładniejszy krój;))) i wygląda na mniej zniszczoną;))

Ale u nas piękna pogoda! Ani jednej chmurki, resztki śniegu się roztapiają, słoneczko grzeje i juz 7 stopni :))

Made ja wczoraj tak zajęta byłam swoimi smutkami, że nie napisałam: pięknie Ci wyszła sówka dla Mii... szkoda, że tak daleko mieszkasz, zlecałabym ozdoby sezonowe do mojego przedszkola oczywiście za przyzwoitą cenę:-D a wszystkim bym powiedziała, że to ja robiłam sasasa:evil::evil::evil:

Ostatnia edycja:
reklama
kurtka kupiona,zapłacona, w nagrodę sama dla siebie zjadłam czekoladkę (jedną!!!) kinder-hmm a jak ciocia Sol zrobi nam tą broszkę misia to będzie pięknie do kurteczki pasować;))
teraz szybko zupka dla małej, ugotować ryż do obiadu i surówka...

Kocur co się dzieje?Oleńka?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry