• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
To ja idę zjeść - makaron ze szpinakiem sobie zaserwuję :tak::-) Będę OKIEM!!

CAROLA - błagam tylko nie persy........ :oo2: ewentualnie nie TE persy :szok:

Jeszcze mała mruczy... to nie idę ;-)

Ostatnia edycja:
Haha Kocie:)))
Niestety ale biały kuot równie dobrze może być podwórkowcem, nie ma szczepień, książeczki, nieodrobaczony i z chorobą na ogonie i oczy chore...jaja...

Śliczny ale grozi mi przywiezienie kota z podwórka za kasę, droga tam i podejrzewam grzybicę lub świerzb skoro Pani o takich lekach i nizoralach mówiła. NIZORAL dla kota???????? Antyalergiczny??? JAJA.

poczku - Ty się nastaw na uniseksy :-p przy tej planowanej trójce :-D:-D:-D)))

Ja mysle, ze po drugim moj m. straci swoj zapal do szczesliwej trojki :)
ja bym bardzo chetnie unisexy ale dzis w zarce te moje czy to jedyne unisexy byly :/ w sumie dobrze, bo bym za duzo wydala.

A czy ktos widzial moje zapytanie o rozmiary?

Aaaa w h&m bylo mnostwo dzieciecyh rzeczy ze smerfami. Nie kupie wam tu, bo 3 razy drozsze pewnie niz w pl.. :(

SZmerfy fajne:)))
Pok 56 to chyba tak akurat...chociaż Ninka miała bardzo mało bo 48cm... ale dzieciaczki przeważnie rodzą się powyżej 50cm... a to właśnie rozmiar 0-3m...

Boogie a ja cuś w Smyku widziawszy,jaki rozmiar dla Remka na teraz?

reklama
Karola - kot moich tesciow nabawil sie jakiejs strasznej alergii chyba na wszystko co istnieje i teraz moze jesc tylko i wylacznie chrupki specjalne i jakies psikacze i szampony... Niezla jazda z nim jest :)

W hm byly takie na 50cm zwykle bodziaki ale z tak paskudnej bawelny, ze nie warto. Bo tak sobie mysle, ze jak troszke za duze to przeszkadza takiemu dzidziowi?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry