• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lil piękne obrazeczki:))

Ja już dziewczynki uciekam. Będę w poniedziałek. W weekendy zawsze czasu brak na wszystko więc komp w odstawkę idzie...
Miłego weekendu:)

reklama
jestem :)

moj ludzik jest najlepszy! :-p:-p:-p:-p
CRL 51,5 mm, nogi dlugasne, serduszko szybkie i mocne, nogi machaly, raczki machaly, policzylismy paluszki. Najpierw się ludzik trochę wiercił (ale nie az tak, jak ostatnio) a potem przekrecil sie troche i chyba... y... zasnął :) doktor dał mu 5 minut i go potem z lekka szturchnął, to się ludzek na chwilę na nas spojrzał a po chwili wykręcił do nas plecami :D - charakterek po mamusi :-p
no był po prostu przecudowny!!!

a! no i przeziernosc karkowa ok.

Zobacz załącznik 443086Zobacz załącznik 443087Zobacz załącznik 443088

MADE jak Cie dorwę, to chyba zacałuję !!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D

POK jeej... ja to aż się popłakałam, jak swojego Olutka machającego łapkami zobaczyłam... a jeszcze wkoło wianek studentów stał :sorry2: Piękne te fotki.... Cudowne!!

LILI :-):-):-)

Sprzątam, mała w foteliku jeździ i dogląda jakości mej pracy :-p

Zaczynam odgruzowywać garaż - bo nie mam miejsca jak wsadzać i wyjmować wózek i fotelik i zakupy i małą..
Wielka koopa prania w kotłowni, obejść się nie da - trzeba przeskakiwać ;-)

Ostatnia edycja:
Jesteśmy:)
Nasza mała Bella na żywo okazała się całkiem ładnym kociakiem, nie jest maszkaradą jak na zdjęciu:):tak:
Ma pięknego brata rudego, który chyba miał większą ochotę iść z nami :-D

Teraz Bella siedzi na piłkach do kosza przy lodówce i zaprzyjaźnia się z jamnikiem a ja próbuję się pozbyć kilo sierści z bluzki:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry