• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzięki Rureczko, mam takie:)
Tyle, że chyba po bluzce...ona normalnie strasznie obłazi a od kota już w ogóle...
A to dlatego, że Ninka czesała koty...5 persów na raz:)))I ta sierść jak ona je czesała nie wyleciała i potem mi się na bluzkę wczepiła...

reklama
Dziekuje wszystkim kolezankom, ktore docenily przystojnosc mojego ludzika :)

kocie - ja juz tydzien temu widzialam jak fika ale dopiero dzis sie wzruszylam do lez, chyba dlatego, ze m byl ze mna to jakos sie bezpieczniej czulam :)

Sol - ja z lat 80 i nijak sie to ma do mojego dziecinstwa i moich rodzicow... wiec nawet zabawne to dla mnie nie jest. :/

CAROLA musisz przedstawić inne ujęcia tego.... kuota :-p Bo nie mogę się przełamać :-D

RURKA a co Helena dziś porabia?? Bo moja spokojna, do siebie niepodobna.... większość dnia sobie spędziła w swoim domku, oglądając świat za oknem Zobacz załącznik 443125

Ostatnia edycja:
Hahaha:) ok, potem złapię jak zlezie mi z kolan:) Oprócz głowy tej szyrkletowej to resztę ciałka ma taką szarą:)))

Wygląda dostojnie :-D cykaj fotki, cykaj pozachwycamy się :-) Helena to kompleksów dostanie chyba :-D:-D

Pokażę Wam jak wyglądała Helenka jak była mała... miała taką plamkę na czole, a z wiekiem jej zeszło :szok:
i Helena z brwiami, nie pytajcie kto, kiedy i dlaczego :-D
Zobacz załącznik 443128Zobacz załącznik 443129

Kocie Helena pogryzła mężowe kapcie
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
teraz śpi i udaje ze to nie ona
laugh.gif

Ostatnia edycja:
Rureczko Helena piękna:)

Kocie a Ty co myślisz? Po co ja ją wzięłam? Będzie mi zgrabnie kurz wycierać pod stołem i pod meblami:))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry