• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Łojaaaaaaaa, wzięłam się za empanady z kurczakiem a zaraz mam audyt:szok:, jak ja się wyrobię????

reklama
Dziewczyny a co z ZIZI? Ostatnio nie widać, nie słychać....

Zamówiłam legowisko na kaloryfer, pani zrobi nam w panterkę:))))

Pokój ogarnięty, pościel rozłożona, zabawki z całym bajzlem posprzątane - szyje misia ;-) Karola z wyrka zadowolona, Emilka też, tylko ciągle nie mam miejsca na to wszystko do łóżeczka :-p

Asionku czyli ile pobudek u Was??:-p

max dwie , ale bywaja noce , ze 1 tylko czyli jak dawniej :)
za to wczesniej wstajemy przez kupe rzecz jasna :-D

Witam :))
Zapomniałam się pochwalić....moje dziecko.....to wyjące, spało wczoraj od 16:00 do 18:30 :szok:
Wymontowałam gondolę, zamontowałam spacerówkę, wsadziłam, powoziłam
i.......DZIAŁA!!! :-D))) Teraz siedzi w wózku już godzinę, bawi się zabawkami,
gada....no nie poznaję dziecka :huh:
Nawet nie wiecie jak bardzo się cieszę....mogę w końcu iść spokojnie
do toalety :eek: i nawet przeczytać gazetę :)))))))))))))))))))
Aha....i też spałam wyśmienicie! :-p

wow super jednak znalazl sie jakis sposob ;)))
ostatnio tez juz mysle o spacerowce ... maly na spacerach jak wstanie chce ogladac swiat i nie raz trzeba go targac na rekach , a tak moze by sobie posiedzial troche ? :)

Asionek &&&&&&&&&&&&&&&&
Kurka, byłam z Ninką u lekarza...ma silną infekcję pochwy. Właśnie mamy jechać do ginka żeby wymazy pobrać. Podobno teraz dzieci miewają już nadżerkę:szok:.
A ja przecież dbam o nią, myję, używam specjalnego żelu do higieny intymnej dla dzieci, bielizna codziennie świeża, często kupuję nową...
Nie wiem co jest... biedactwo moje...

dzieki :)
biedna mala :( dobrze , ze sie wyjasnilo od czego pewnie i oby teraz szybko przeszlo !!

kocie : filutka filozofowanie to mnie powoli zaczynba martwic, wsadzam go w transat z zabawkami wiszacymi, w mate edukacyjna... a on dalej sobie rece oglada :) a wlasciwiew 75% prawa reke :) od miesiaca prawa reke oglada dzien w dzien... ???? :confused::baffled::szok::-D

hehe no wkrecil sie chlopak jak nic ;))) musi miec sliczne paluszki , ze je tak namietnie oglada :)))

ooo wlasnie takie cos chce kupic na plazowanie :)))
super rzecz !

jestem :)

moj ludzik jest najlepszy! :-p:-p:-p:-p
CRL 51,5 mm, nogi dlugasne, serduszko szybkie i mocne, nogi machaly, raczki machaly, policzylismy paluszki. Najpierw się ludzik trochę wiercił (ale nie az tak, jak ostatnio) a potem przekrecil sie troche i chyba... y... zasnął :) doktor dał mu 5 minut i go potem z lekka szturchnął, to się ludzek na chwilę na nas spojrzał a po chwili wykręcił do nas plecami :D - charakterek po mamusi :-p
no był po prostu przecudowny!!!

a! no i przeziernosc karkowa ok.

Zobacz załącznik 443086Zobacz załącznik 443087Zobacz załącznik 443088

super , ze wszystko ok !! malenstwo sliczne ;)))
sa emocje jak sie oglada takiego ludzika malusiego nie ? :)))

Jesteśmy:)
Nasza mała Bella na żywo okazała się całkiem ładnym kociakiem, nie jest maszkaradą jak na zdjęciu:):tak:
Ma pięknego brata rudego, który chyba miał większą ochotę iść z nami :-D

Teraz Bella siedzi na piłkach do kosza przy lodówce i zaprzyjaźnia się z jamnikiem a ja próbuję się pozbyć kilo sierści z bluzki:)

czyli jednak pers :) bedzie ozdoba domu :))) czekam na wiecej fotek !

buuu już wiem czemu ostatnio tak miałam chęć na słodkie...@ przylazła tydzień przed czasem i to kiedy zostajemy z mężem praktycznie sami na weekend!!!no szczęście jak cholera!!!:wściekła/y:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry