• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
made i to bardzo konkretne ... w koncu dom posprzatac, bo wszedzie kurz juz widze:-p.
moze lenia w koncu przegonie.
a wy co planujecie?jak dzieciaczki?

Sol czesc. jak pierwsza noc na nowych lozkach?

Wiolu - no my w dalszym ciągu ten pokój robimy.....w tygodniu nie ma za bardzo jak,
bo Szanowny w pracy, zostają jedynie weekendy ;) Mam nadzieję, że może już jutro
zaczniemy meblować, układać i fotografować :-p
Ja idę za chwilę pod prysznic i pełen lans! :-D))) Wybywam na pół dnia....
Co będę w kurzu i smrodzie siedziała :cool2:

Dzień dobry miłe Panie!

Wyobraźcie sobie, ze w czwartek składałam wniosek o paszport dla Mii, a... wczoraj już nam przysłali prosto do domu!!! :szok::-):-):szok::happy2::rofl2::rofl2::happy2: Zadziwia mnie ten kraj! :happy2::rofl2:
Co słychać? Wczoraj nawet próbowałam nadrabiać, ale weny mi zabrakło na wyjście z krzaków...

Pok - dojrzałam Twojego ludka! Śliczny!!! Wielkie gratki!

A poza tym to ślę wszystkim pozdrowienia i życzę miłego weekendu! :-*

Wiolu a dziękujemy całkiem dobrze. Karola nie spadła a Emilka przespała w nim od 2.00 do 8.30. Zasadniczo o 2 dopiero usnęła :sorry2: Tylko po 10-tym musimy kupić nowy materac dla Karolci bo ten już jest wygnieciony i stary :sorry2: Pościel zamówiłam już nową teraz czekam na MBP (matki boskiej pieniężnej) i działamy dalej :tak:

made - to miłego wybywania

mary - my odebraliśmy paszport Emilki po dwóch dniach :tak:

Jestem niewyspana bo pierwszy raz Emi spała na tym łóżku a ja co 5-10 min się budziłam nasłu****ąc czy dalej tam śpi czy nie zleciała. Ehhh...

made no pewnie co sie bedziesz kurzyc:-p:-D:-D:-D:-D.ja mam w planach nawet okna pomyc bo swiata po zimie juz nie widac...

mary jak tam? no to fajnie ze sprawy paszportowy ida w dobrym kierunku:tak:

sol ha ha ha skad ja to znam ? jak tam mialam jak Iwe do drugiedo pokoju przenioslam, co chwile wstawalam i sprawdzalam czy wszystko ok. a posciel zamowilas z tego linku co wklejalas? bo nie ukrywam ze cena bardzo mi sie podoba , jestem tylko ciekawa czy poscies przezroczysta nie bedzie

Ostatnia edycja:
reklama
mary jak tam? no to fajnie ze sprawy paszportowy ida w dobrym kierunku:tak:

Wiola - a dziękuję, u nas dobrze. :-) Mia spała od 18.30 do 7. Ale koło 22 obudziła się z płaczem na 10 minut - ryk był taki, ze szok - i zasnęła... :nerd::baffled::confused::confused: Nie wiem, o cho chodzi! I przedwczoraj dokladnie to samo... :dry: Zły sen - to możliwe? Ale poza tym aniołek kochany - dziś mnie "zawołała" o 7, bo chciała jeść, a potem sobie dosypiała do 7.30, potem pogadała z tatusiem przy zmianie pieluchy, a potem zabawa już na dole i drzemka od 8.30. :tak: A jak u Was? Jak się ma brzuszek?

Sol - też ładnie - dwa dni. Ale w PL to chyba jednak nadal nieczęsta praktyka... :dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry