• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Też musze się wstać :-( Łukasz w pracy, trzeba mieszkanie ogarnać trochę a po obiedzie może na spacer? jest TAKA PIĘKNA POGODA, że szkoda tego nie wykorzystać! Wiola daj buziaczka i lecimy :-D

Wiola - jakby spała w tym wysokim łóżeczku to bym olała ale to normalne wyrko z barierką i stąd moje nerwy. No ja też mam nadzieję że nie okaże się folijka z tej pościeli. Pożyjemy zobaczymy - pewnie kole wtorku środy dostanę bo dzisiaj dopiero przelew zrobię. Carolinie chyba wcześniej dojdzie bo też dziewczynom zamówiła.

mary - to normalna praktyka tylko nie każdy o niej wie. Sprawa wygląda tak że paszporty dla dzieci są wyrabiane na miejscu więc możesz czas nawet 24h wyznaczyć - tylko zastrzeżenie - żeby taki termin uzyskać idziesz do kierowniczki wydziału paszportowego, robisz ładne oczka, marudzisz że na wczoraj potrzebujesz i ... tadam... termin w ciągu 24-48h to żaden problem :tak:

Idę zaraz sprzątać resztę bałaganu :-p

Sol zobaczymy, dużo nie stracę jak coś a będę miała pościel na czas prania ichniej:))))
Nie spodziewam się, że będzie mega zarąbista...przecież AŻ tak naiwna nie jestem:)

Matka do Oliwki dzisiaj nie przyjechała, w ogóle nie dzwoniła od rozprawy a wcześniej po 5razy dziennie i mała jest zła.
Przed chwilą zadzwoniła i powiedziała jej, że ją zabiera do siebie w piątek następny a Oliwia nie chce. Huknęła jej, że nigdzie z nią nie pojedzie i wyłączyła się...

sol, carola to ja poczekam na wasze opinie na temat tej poscieli. ja tez nie spodziewam sie cudow za te pieniazki no ale chociaz przeswitujaca moglaby nie byc:-)

Rurka:-*:-*

reklama
Sol - aha, czyli numer na ładne oczy? :-p

Carolineee - oj, współczuję, szkoda Oliwki... :zawstydzona/y: Ale dobrze przygadała matce! :tak:

Oki, spadamy z Mią budzić M. :-D Czeka nas dziś wymiana bateryjki w łazience, bo nam wczoraj nawaliła! :angry:Potem ogarniam chatę, bo jutro dwie pary znajomych z dwojgiem maluszków wpadają w odwiedzinki. A potem zakupy i jak położymy Mię, to romantyczny wieczór z winkiem! :-):-):-)

Do potem!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry