• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Zadyszki dostaję:)))
Ja mam dzisiaj rybę zapiekaną w sosie śmietanowym...Idę zaraz odkurzyć

Kocurku - ojej, ojej....u mnie dzisiaj też kiepsko ze spaniem :eek: pobudka co godzinę,
częściowo pół :baffled: takiej nocy to jeszcze nie miałam....
Mam nadzieję, że świeże powietrze, słoneczko i KAWA zregenerują nasze wymęczone ciała ;-)

pok! Życzę Ci w takim razie nocy bezsennych :-):-):-)
W sensie przespanych, ale niezapamiętanych :-p Nie daj Bóg, nie daj! :))))))))
Przyjemnego dnia i znośnego wieczoru ;)

Mary - powiedz mi Kochana.....czy dostajesz może paczki z Polski? Jeśli tak,
z jakiej firmy korzystają owi nadawcy? ;-) Pytam, bo nie mam pojęcia jak nasza
Poczta Polska działa, nigdy nie korzystałam z jej usług zagranicznych.....
Mam lekkie obawy...

Wiola - Ty tak nie szalej kobieto! :-)

Sypialnia wygląda. Łazienka wygląda. Drugi kibelek wygląda. Cała reszta bardzo nie wygląda :baffled: Składam, sortuję, upycham, bo tonę!! Zawiesiłam w sypialni taką siatkową rurę z Ikea i nareszcie zabawki małej wyprowadziły się z parapetu i jej łóżeczka ;-)

Ja mam przerwę:)
Jogurcik i Tom&Jerry:)))
Idę po kawkę i poleżę jeszcze...w końcu coś zrobiłam?:))
W trakcie pieczenia rybki poskładam pranie a mąż podłogi myjnie i koniec na dzisiaj. W końcu weekend mam żeby odpocząć a nie szorować...

reklama
made nie podobal Ci sie moj sen? :-D:-D:-D
A czy ja moge sie wtracic nt poczty polskiej? Do mnie wszystko przychodzi tylko poczta polska i zawsze jest super jesli paczka jest dobrze opisana co do zawartosci i wartosci przez nadawce, bo w przeciwnym wypadku moze na cle troche przelezec. Taka wersja wolniejsza idzie do 10 dni roboczych do ch. A taka ciut drozsża chyba do 5.

U nas 16 stopni i slonce jak latem! Cudnie. Polezlismy na poczte na piechote i teraz ja padam a m sily w nogach juz nie. Troche odczekamy zanim pojedziemy do fr... A ja juz musze inne spodnie, bo w jeansach najwygodniej jak cale rozpiete :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry