WIOLKA1509
Fanka BB :)
padam ...
Iwa zasnela , ide pomyc podlogii
Iwa zasnela , ide pomyc podlogii
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
, pranie nastawione
, odkurzone
, gary pomyte
, generalne porządki w moim kąciku zrobione (worek śmieci mi z niego wyszedł)
obiad zamówiony - dzisiaj się opierdzielam
, sypialnie i salon posprzątane
, mąż jeszcze nie wrócił z serwisu u siostry
, chwila dla mnie
a potem idę sprzątać na błysk kuchnię i łazienkę bo już zaczynają marudzić na nadmiar brudu w porach płytek
Jeszcze mi okna zostały i będą wiosenne porządki skończone

chyba musze mniej tu przebywać bo nie mam zamiaru się pchać w moderację tutaj 

buuu już wiem czemu ostatnio tak miałam chęć na słodkie...@ przylazła tydzień przed czasem i to kiedy zostajemy z mężem praktycznie sami na weekend!!!no szczęście jak cholera!!!![]()
Bliźniaczka urodziła dzisiajChłopiec
3900 i 56cm
))
Cześć
siedzę w krzakach, chciałam trochę się wyciszyć.....ale zaglądam, do Was aby być na bieżącoBuziaki zostawiam Wszystkim
![]()
Oki, spadamy z Mią budzić M.Czeka nas dziś wymiana bateryjki w łazience, bo nam wczoraj nawaliła!
Potem ogarniam chatę, bo jutro dwie pary znajomych z dwojgiem maluszków wpadają w odwiedzinki. A potem zakupy i jak położymy Mię, to romantyczny wieczór z winkiem! :-):-):-)
Do potem!
Łoooojeju... nie pytajcie co i jak.... Kaaaawy.... trzeciej już dziś .....![]()
znowu 

Daj mu nurofen i przy obserwuj czy zadziała - jak przestanie to zęby jak nie to lepiej odwiedź lekarza ;-)
Trzeba się więc od malego integrować.
Płakała i rechotała na przemian! 
Położyliśmy ją o 18 i mam nadzieję, ze sobie zaśnie, bo spała raptem 2 razy po 1 h dziś...
taka pustka....
takie maleńkie ciałko, nóżki, rączki, paluszki.. To musi być lekarz z powołaniem, taki, którego los tego małego człowieka jest najważniejszą w danej chwili sprawą, który nie machnie ręką, tylko zrobi wszystko, żeby te małe życie uratować
wybaczcie, ale tak bardzo dotknęło to moje serduszko, że musiałam się podzielić, łzy same stawały mi w oczach na sam widok, a w ramionach trzymałam zasypiającego z Remika.. Jakie mam szczęście, że mam tego Mojego Małego Mężczyznę