• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wiolka! Ty jakims robotem jestes! Respect!

Ja nie mam pojecia co na obiad... Jakies mieso powinnam kiedys zrobic ale tak nie lubie robic miesa... Oh. Len. :)

Mary - powiedz mi Kochana.....czy dostajesz może paczki z Polski? Jeśli tak,
z jakiej firmy korzystają owi nadawcy? ;-) Pytam, bo nie mam pojęcia jak nasza
Poczta Polska działa, nigdy nie korzystałam z jej usług zagranicznych.....
Mam lekkie obawy...

Mademoiselle - kochana, dostaję. Zarówno Pocztą Polską, jak i np. EMS (czy jakoś tak - to jest kurier obsługiwany przez Pocztę Polską). Sprawdziłam cennik i ten EMS kosztuje aż 134 zł za paczkę do 1 kg (ten obrazek chyba więcej nie będzie ważył?), za to paczka pocztowa (Poczta Polska) do 1 kg połowę tej ceny, a jeśli da się to nadać jako list polecony (np. w bąblowej dużej kopercie), to ok. 30-40 zł. Kochana, jakąkolwiek formę wybierzesz, to ja Ci chcę zwrócić za przesyłkę! :tak::tak:Nawet za tego kuriera, bo nie wyobrażam sobie, zebyś miała ponosić jakikolwiek koszt z tym związany! :no: Tak więc proszę Cię o info na priva jak juz wyślesz, OK? I np. numer konta, zebym Ci mogła przelać pieniążki.

Oki, Mia śpi, a M. robi nam omlet po hiszpańsku na śniadanko (dla mnie drugie). :-) Bateryjka w łazience wymieniona. Jak Mia wstanie, to zakupy.

Pok polecam leginsy ciążowe:) Bardzo wygodne:)

Mam nielegalne lizaki czekoladowe, komu?:))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Przerwa, bo mała cyca dorwała...

CAROLA dzięki za wczorajszą sesję Belli - nie jest aż tak źle :-p:-D Ooj będzie u Was wesoło teraz :tak:

A ja przyuczam Bilona do polubienia bycia na zewnątrz - ma do dyspozycji działkę i wiatrołap od wczoraj, do domu nie pozwalam :sorry2: Bo ten pies mnie zamęczy.... a co będzie jak mała zacznie raczkować..?? Wszędzie taki syf.......

Pranie wstawione..

Karola daj tego nielegalnego :-p

Kocurek dobrze, że Ola ma takie wyczucie czasu i przymusowa przerwa musi być :rofl2:

Wiola wreszcie kobieto siedzisz! :-p

Pok oddaj trochę tej pięknej pogody :rofl2: u nas słońce świeci, ale taaaaaaaaki wiiiaaaaaaaaatr, że głowy pourywane :angry:

Made czy już jesteś na lansie? :cool2:

Mary fajnie macie,że ze znajomymi się spotykacie w takim gronie :tak: też bym tak chciała, ja dusza towarzystwa :zawstydzona/y: teraz tak mało mam okazji do spotkań z koleżankami :dry:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry