rruurrkkaa
Mama Misiatków
Made a może ząbki? czy to za wcześnie?
Mary gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mary gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Kawusi poproszę na prędce, co by się oko nie zamknęło, chociaż powinno... 

chyba trochę odpuści???
i ucałuj tego mojego Filucika, no i Pupinkę Leopoldynkę, jeśli da sobie ukraść buziaka! 
ja bym tak chciała zapuścić sobie głośno mjuzik i ciało w rymt muzyki rozprostować, ale jak??? Jak mam to zrobić, skoro Remi śpi, dziadek dostałby zawału, toć to żałoba, btw nawet narodowa i post!!! 

życia człowiek normalnego nie zazna, bo z każdej strony CIACH! i po zawodach..
a co do mleczka, to u nas podobna sprawa... były na drugi dzień jakieś wysypki, więc to może być skaza białkowa w lżejszej postaci 
Malinowa, a może zwykła Saga rodzinna, ale z domowymi malinkami? a może ziólka?? ;-)
eee chyba od nadmiaru czegoś tam, tylko nie wiem czego, czuję takie rymy, nawet wymyśliłam rymowankę na Remka
tu cytuję:"Nie będziesz jadł mleka, nie będziesz miał siły, nie będziesz pił wody, nie będziesz miał siły, nie będziesz robił koopy, to zajrzę Ci do poopy" 

;-)
To Ci dopiero starczość do głowy się z tego nie wyspania wkrada... A szlag by Cię cholero...

kawki nie mam, ale Prince Polo orzechowe mogę dorzucić, jeszcze nie zjadłam wszystkiego
"a buu... a bu... a buuuu..." rączki w buzi, z wyrzutem na mamę PACZY 

:-):-)))))
Kochana! Tego rymu:
Albo to od zębów - to akurat ten wiek kiedy zaczynają dokuczać 

Ehh ale ze mnie konsekwentna matka
Ma jeszcze czas się nauczyć. Wstały obie o 9, śniadanie zjadły i ... Emi poszła spać w foteliku. Najwyraźniej męczyły ją bączki w nocy bardziej niż wyglądało. 
Kochana, to Ty tak bez sensu nie wysiadaj, tylko kieruj się na wschódBogusiu - niech ktoś zatrzyma wreszcie Świat........ja wysiadam:-):-)))))
A podobno nie posiadasz zdolności.....tworzenia heheKochana! Tego rymu:
"nie będziesz robił koopy, zajrzę ci do poopy" nie powstydziłby się sam Tuwim :-):-):-))))))
hahahhaaaaa
jedzie pociąg z daleka, byle do Omży