mademoiselle
Fanka BB :)
hehe :-) a dej mi buzi w poliko....

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Blackberry ok 1500 w PL kosztuje i niestety mocno przekracza mój budżet. Nokia mi się psuje w rękach, miałam dwie i nie wytrzymały miesiąca ze mną - zwyczajnie się zepsuły - Nokia mnie nie lubi
Mąż ma Nokie i ostatnio chciałam od niego zadzwonić i się... powiesił 
Nie Nokia stanowczo mnie nie lubi 

A to google mi się nie podoba, po za tym oni ostatnio stosują dziwną politykę więc lepiej się tam nie mieszać póki się sytuacja nie wyklaruje. A muszę zmienić telefon bo mój mi juz 4 lata służy i niestety panel dotykowy w nim powoli umiera na brzegach i czasami mam problemy z wybieraniem z książki, pisaniem sms-ów itp. A do tego ma przestarzały system własny i nie mogę na nim żadnej ciekawej aplikacji zainstalować 
Wczoraj mnie gnębiła była koleżanka sms-ami i mi ciśnienie podniosła. Bo "nie odbieram, nie odpisuję i ona nie wie czemu" 

To niech sobie przypomni głupia pinda co mówiła na moich urodzinach mojemu mężowi i mnie to się dowie czemu nie mam ochoty jej na oczy oglądać ani kasy na sms-y wydawać na nią 

Carola - poszukuję fajnego telefoniku z ekranem dotykowym ok 3.1-3.5 cala, firmowy nie no-name, z systemem Android -ostatecznie Symbian, z Wi-fi, Blotooth, ogólnie nie duży i ładny ma być - pomożesz mi coś takiego znaleźć?![]()

JAKI KOTEK ?????