• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jestem jak bomba :-D kolację zjadłam o 17.30. do 1 oglądałam seksmisję i taka byłam głodna...:baffled: wstałam teraz i napadłam na lodówkę, z łóżka to sie nie wytoczę :zawstydzona/y::-D:-D:-D

Karola wcale nie dziwna... może to otoczenie mało skłonne do zaślubin?? nam teraz przypadają 4 wesela latem i na żadne się nie wybieramy. Dopiero się na nas obrażą :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Carol pocieszę cie bo ja tez koszmarnie niewyspana... Panna miała przerwę w spaniu i niestety ja też:( ledwo się zwlokłam... dobrze że z kolegą dziś a nie autobusem to pół godz później ale i tak biegam bo juz czaekał jak ja w połowie śniadania byłam....

Rurka ja w ciąży to potrafiłam wstać w nocy i kanapki albo obiad sobie odgrzać:)) W z weselami miałam podobnie w ciązy:) było mnóstwo, a teraz jakby się poszło bo można to nikt nie chce......:shocked2:

Wśród moich znajomych panowała niedawno moda na małe, skromne przyjęcia, sami też takie mieliśmy... ale swoimi zaproszeniami się chętnie podzielę, daleko nie masz :-D

Monia też bym coś zjadła ale nie można :( mi trochę szkoda, że nie pójdziemy, bo dużo znajomych i pewnie fajnie będzie, ale okropny hałas, koniec maja- może być już ciepło i w co ja się ubiorę?? worka na mój wielki brzuch to raczej nie znajdę:zawstydzona/y:
Muszę iść się na wizytę dzisiaj zapisać :baffled:

Rurka o nie, nie!!! Ja się nie skarżę, bo ja jestem anty wiejskie potupaje i głupawe zabawy. Ja tylko stwierdzam fakt:))))
A gdzie nasze koleżanki?

Życzenia od kolegi:)
Dzisiaj dzień kobiet więc cycki w górę i odrzuccie z twarzy gradową chmurę niech żyje cellulit i kurze łapki bo i tak jestescie fajowe babki :-

Dzień dobry! :-)

DzienKobietwPRL-400x200.jpg

:-D

Wszystkiego dobrego koleżanki!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry