• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurek - ja wiem, że to ważna data...i takie wyłącznie daty made zapamiętuje!
Inne są nieważne lub mało ważne :-))))

Kawa wypita, uciekam pod prysznic...bo.......muszę już :-D))))
Postaram się szybko pozbyć tej zalegającej warstwy :)))

reklama
U mnie nic nowego.
Walczymy dalej. Dziś mam termin @ i na razie jej nie ma, ale przyjdzie, jakoś sucho do tego podchodzę.
Byłam na USG tarczycy w poniedziałek i teraz muszę zapisać się na wizytę do endokrynologa, mam jakiś guzek.

Poza tym to trochę pracy mam w pracy i tak czas leci...

witam się i ja

a ja wam życzę szczęśliwie przespanych nocek, zdrowych maluszków i uśmiechów na co dzień

jak dziś gdzieś nie przerysuje głową podłogi to będzie święto...cholerne zatoki...

Maja dziś na szczęście mniej wymagająca bo wczoraj dała mi do wiwatu...żeby jeszcze w głowie tak nie pykało...

Libby ;***** ty masz zawsze rację (bynajmniej wtedy kiedy ja jej nie mam;))

ZIZI ten guzek może być odpowiedzią dlaczego tyle czasu i nic. Trzymam kciuki &&&&&&&

28 kwietnia planujemy jechać na Mazury :-):-) całe 7 dni! :tak: Już nie mogę się doczekać!

Dziś u nas MBP :cool2: kupię synusiowi upatrzone klocki :-):-):-)

PAULA :-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry