• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Która RURECZKO?

PAULA heheh młody też nie usiedzi :-) super to wygląda. Danielek jak się wpycha w kadr! :-D Te jego żabie skoki- bosz mnie też to czeka :-D:-D:-D

...pewnie wszystkie...

MAMA witaj! I j też wnoszę o zdjęcia :))))))))))))))))))))))))

O boshesh ty mój boshesh... dwa razy usnęła mi istotka tak ślicznie i dwa razy obudziła się - raz, bo zbyt głośno z łoża zeszłam :szok: a potem, po kolejnym półgodzinnym usypianiu popełniłam błąd chcąc jej półśpiochy zdjąć :baffled: W zasadzie już się naspała - dwa razy po kwadransie - wystarczy :sorry2: No a ja goopia liczyłam na jakiś cud/przełom dzisiaj :rolleyes2:

Do hipokryzji i telefonów jeszcze wrócimy :-p Tymczasem muszę się napić, by uzupełnić pokłady cierpliwości :no2:

Made ucałuję jutro bo juz spią :)

Rurka heloł...widzę,że i Ty bedziesz miała Zuzę -gratki!!

Paulina a u mnie generalnie do przodu-pracuję już 9 m-cy..nawet nie wiem kiedy to zleciało...nadal sie staramy...zaraz bedzie poł roku jak mamy goldenka bo naszą sunię musieliśmy uśpić we wrześniu-rak ;((
dzieci zdrowe,Zuze w szkole daje radę ...Domino wciąż powtarza ,że całowanie jest niefajne więc pewnie w przedszkolu szaleją z tematem;)))

RURECZKO nom, ładna, ale nie zmieścisz do niej pieluch, butelek, chusteczek do pupy, itp., + swoich drobiazgów...
Ta, którą PAULA wybrała bardziej praktyczna. Mnie już się nie chce dwóch toreb pakować na spacer: swojej i do wózka

dziergam te foty ,ale chyba nie wyjdzie

asset.php
asset.php

Ostatnia edycja:
reklama
PAULA Brawo!!!! :-):-):-) Dlaczego za mała ???? Moja już prawie tak zasuwa, aż się trzęsie, żeby ją trzymać, a ona BĘDZIE STAŁA I BĘDZIE PRÓBOWAŁA IŚĆ I KROPKA :szok::szok: Moja faktycznie jest za yyy... jakby za mała :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry