• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nie mam czasu nawet zjeść..... chciałam projekty to mam.....

Paulina odpiszę tobie dopóki pamiętam i mam minutę... U nas z jedzeniem była tragedia...Przeryczałam ze 2-3 tyg na początku bo nic nie chciała... Wkońcu mała przyzwyczaiła się do kaszek i to jedyne co jej wchodzi zawsze. Metodą prób i błędów doszłyśmy od dawania deserku w kaszce do dawania samego deserku - chociaż czasem ma focha i nie chce. Zupki co się okazało lubi tylko prosto z garnka świeżo ugotowane i to co 2 dnień bo inaczej jest jak u ciebie machanie łapkami i nie... I wogóle to gotowane musi być a nie słoiczkowe... Co jakiś czas ma focha i wtedy jedzie tylko na kaszy albo na deserku - w zależności na co ma foch.
Lubi tez tylko niektóre rzeczy i to też metodą prób i błedów... Ostatnio jesteśmy na etapie że daję jej po gryzie tego co ja jem (bo oczywiście lepsze:) albo jemy w tym samym czasie... daję jej też chrupki, bizkopty, chlebek, surowa marchewkę startą czy starte jabłko do łapki i sama je....
I nie wiem co jeszcze....

reklama
no tu nie ma co się wstydzić, tylko kurka wodna Kocie martwię się o Ciebie, Zosia samosia, Zosią może sobie być, ale spać i NORMALNIE funkcjonować też musi :sorry2: wzywaj mamę i się nawet nie zastanawiaj!!! Cholerne 400 km, bo już bym do Ciebie jechała :dry::sorry2:

Paula cudnie:) I te oczka niebieściutkie...wózeczek pod kolor:)
Cudooooooooooooooo:))))))

Łojej chyba muszę dooopkę ruszyć...bo wyłożyłam się w łóżku...
Kopa poczeba mi.

Kocie - to ja ślepa też jestem, chociaż ja bez okularów to naprawdę ślepak :-p

Paula - cudo :tak: a ja się wieczorem zabiorę za tą twoją sowę bo cholibka czasu ostatnio brak :no: Bo misiowi już smutno samemu.

Pierwsze zakupy zrobione - dokładam sobie ram-u do kompa żeby szybciej się zdjęcia przerabiały bo ciut jak krew z nosa idzie :-p Do tego słuchawki dla M. i kilka pierdół do kompów a no i akumulatorki do zabawek dziewczynek. Spadam robić obiad - znowu te kuleczki :-p Żeby mi tylko Karola tak nie marudziła :no:

Nurofen zadziałał - 3ml - mała śpi :) Jaki spokój ducha od razu...

To ja poczłapię po mocną kawę i jak się zreanimuję, będę kończyć to układanie w regałach i szafach... w sumie potem już tylko garaż zostanie, a zawalony równo materiałami :sorry2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry