• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Haha, siebie najbardziej...łezka mi się zakręciła w oku...to było 3 lata temu, te zdjęcia w sukience w paski...

:eek: nie wiem w co mam sie ubrać, makijaż oczywiście make up-no make up :tak: klasyka i tyle, później juz mogę ubierać sie normalnie, ale jutro musi być na ostatni guzik...:baffled: kurka wodna, stresuje się :eek:

no więc, żeby jutro sińcami pod oczętami mymi cudnymi, paniom szanownym nie świecić, uda sie na spoczynek w celu regeneracji ciała i umysłu :D a dla Was szanowne koleżanki kciuków trzymaczki życzę spokojnych Maluszków w nocy i pieknych snów o dłuuuugim śnie :rofl2:

Ostatnia edycja:
BOOGIE &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za rozmowę:)) I mam nadzieję że sińcami nie świecisz:))

CAROLA super zdjęcia:)) Tez kiedyś taka chuda byłam.... w liceum chyba ostatnio:) czekam na więcej fotek.

MADE na Twoje fotki się nei załapałam:(( ale widzę że szalejesz:) ścięcie, farbowanie:)))

My dziś na szczepienie za chwilę idziemy... Miała ospę w grudniu i nam się cały kalendarz przesunął i dziś dopeiro trzecia dawka DTP... mam nadzieję że dzewczyna dobrze zniesie:))

Miłego dnia:)

hej

bogusia : dziekuje za komplement :))))))))))) i MEGA &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za rozmowe, powal ich na kolana !!!!

carola : siwetne fotki :)a z tych reklamowych to najbardziej inspirujace dla mnie jets to z dzidzia i to przedostatnie ;) choc pedzle tez ;)

boszzzzzzzzzz dziewczyny... wczoraj przytargalam do domu siate ubran dla dzieci, 2 razy puzzle i 2 razy playmobile male i 2 razy ksiazki i... dzis o 7:00 zaczelam dzien od zakupow... 3 wyprzedaze zaliczylam w niecale 30 minut...
PORA ISC SIE LECZYC!!!!!:baffled::eek:

Made fotki mnie ominęły!!!!!! :-(:-(:-(:-( Daj coś dziś! Może bym się załapała w końcu :-p

Boogie
słoneczko ależ cudowne godziny pracy!!!!!!!!!!! Ja też takie chcę! Trzymam mocno kciuki i daj znać co i jak! I jakieś szczegóły! Jaka praca i w ogóle :-) A odpowiedź na Twoją wiadomość to: NIE MA SPRAWY :-)

Monia kciuki za szczepienie! Twoja mała miała już ospę???? Jak zniosła????

U nas rewelacja nocna - "tylko" 6 pobudek w nocy - ale bez żadnej przerwy dłuższej - więc jak padłam o 20 to się do 6 wyspałam nawet. Czekam na Wasze relacje :cool2::cool2:

Hello!

Witam się z krzaków... :baffled: Wczoraj mi wcięło posta i już więcej nie właziłam. :dry: U mnie z samopoczuciem lipa, więc mało wlatuje.

Paulina - ogromne wyrazy współczucia... :-( Straszna tragedia, mam nadzieję, ze wszyscy dojdziecie do siebie.

Za co trzymamy kciuki u Bogusi? Nie mam siły nadrabiać...

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry