paulina.pro
Fanka BB :)
Lil-jako tako się czuję-chcę jutro jechać na pogrzeb małego a z drugiej strony ogarnia mnie panika straszna...poza tym moja mała spała dziś do 2 spokojnie więc w miarę się wyspałam, o 3 pobudka, o 4 mleczko-potem był krzyk, wzięłam ją do łóżka i spała do 6.30 -potem mąż wstawał do pracy to ją zabrał ze sobą do kuchni a ja z Danielem spaliśmy do 7.30
)) o tyle dobrego...
dziewczyny mam zagwozdkę-jedziemy na 2 tyg. i nie wiem jak zrobić z mlekiem dla małej-czy tachać z polski czy może jak moje bebiko to to samo co bebilon to tam na miejscu kupić aptamil (ang. bebilon)? tylko koszt powalający 800g- 9funtów...prawie 10...
dziewczyny mam zagwozdkę-jedziemy na 2 tyg. i nie wiem jak zrobić z mlekiem dla małej-czy tachać z polski czy może jak moje bebiko to to samo co bebilon to tam na miejscu kupić aptamil (ang. bebilon)? tylko koszt powalający 800g- 9funtów...prawie 10...
Domyślam się, ze się stresujesz, ale spokojnie, zobaczysz, że wszystko będzie dobrze. ;-) Mia dziś jakby mniej miała tych plamek, nie wiem, od czego to zależy, ale wczoraj odpuściłam kąpiel (mimo, że używam malutko specjalnego mydełka w płynie dla dzieci plus zawsze sporo oliwki) oraz smarowałam ją takim kremem dostępnym tutaj na bardzo suchą skórę u niemowląt. Zobaczę, jak dziś będzie. A Balneum kupię jutro, a w pt. mamy kontrolę u pediatry, więc poproszę o jakąś maść na te czerwone swędzące plamki/wysypkę, którą Mia ma na policzkach, pod bródką i na czole. No i zapytam o testy skórne na alergie! Pytałam o to ostatnio, baba twierdzila, że nic takiego nie ma, a na spotkanku mojej grupy poporodowej dowiedziałam się, że każdy lekarz może je wykonać!!! 

Kurczę, u nas jest tylko Balneum do kąpieli, nie ma kremu... Ale poprosze o jakąś maść, a raczej ZAŻĄDAM!