• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dzień dobry! :-)

MARY jak dla mnie to wyprysk kontaktowy alergiczny, egzema. Trzeba nawilżać, nawilżać, nawilżać. Najlepsze są kosmetyki na bazie emolientów i probiotyk na jelita, które muszą sobie jakoś poradzić z alergenem (u takich maluchów alergie są pokarmowe najczęściej). Mój mały też to miał, na buźce, tułowiu i nóżkach. Zmieniliśmy profilaktycznie proszek i nie używaliśmy klimatyzacji w mieszkaniu. Przeszło po ok. 3 tygodniach.

PAULA elo ;)) u mnie ok. Prę do przodu :)
Ty lepiej napisz jak samopoczucie przed pogrzebem, rozmową męża, ząbkowaniem Mai, jej usg i wylotem??? Dobrze, że Danielek taki grzeczniutki i nie przysparza kłopotów.

Ja też rano sprawdziłam i to samo..

Ostatnia edycja:
Poproś mamę o trochę więcej pomocy. Serio padniesz. Wszystkich wokół wspierasz a sama tego potrzebujesz

Koniec przerwy- muszę na szkolenie wracać. Przesyłam uściski.
Po 15tej mój piękny przyjedzie z małym i będziemy zwiedzać. Zostają tu ze mną :)

Ostatnia edycja:
aaa to fajnego wypoczynku w 3;)))super macie;))
ja zamierzam podczas pobytu w uk zająć się nicnierobieniem...niech się teściowa stara...no dobra dla dzieci ugotuje i im popiorę a tak to luz blues;)))

Dzień dobry! :-)

MARY jak dla mnie to wyprysk kontaktowy alergiczny, egzema. Trzeba nawilżać, nawilżać, nawilżać. Najlepsze są kosmetyki na bazie emolientów i probiotyk na jelita, które muszą sobie jakoś poradzić z alergenem (u takich maluchów alergie są pokarmowe najczęściej). Mój mały też to miał, na buźce, tułowiu i nóżkach. Zmieniliśmy profilaktycznie proszek i nie używaliśmy klimatyzacji w mieszkaniu. Przeszło po ok. 3 tygodniach.

Libby - dzięki. Wiesz, jeśli chodzi o pokarm, to jedziemy cały czas na Nutramigenie i tylko na tym, więc to nie to. A proszek - ja używam płynu do prania dla maluchów, bo lepiej się wypłukuje. Ale w sumie mogę zmienić i sprawdzę czy pomoże... Kosmetyków poszukam, mam nadzieję, ze znajdę. Ufff... :zawstydzona/y: Dziękuję!

reklama
no dobra obiecalam wiec dodaje.
zdjecia Iwci dla cioci MADE:-*( dzis Iwa nie jest zbyt chetne do wspolpracy)
i dwa zdjecia salonu, nie ma w nim nic szalowego ale ja i tak sie ciesze:-p:-D

Mary , dziekuje czuje sie dobrze, jak juz pisalam hormony szaleja i czuje sie jak na chustawce emocjonalnej ale poza tym wszystko jest dobrze.

Załączniki

• DSCN5913.jpg
    DSCN5913.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 55
  • DSCN5914.jpg
    DSCN5914.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 52
  • DSCN5915.jpg
    DSCN5915.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 55
  • DSCN5916.jpg
    DSCN5916.jpg