• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Tylko Made o mnie pamięta :-( :*

Nie wpadam bo siły nie mam. Kursowanie między domem, szpitalem, wizytami w ośrodku u ojca tak mnie meczą, że ledwo żyję. Wczoraj przypałętały się wymioty. Po całym dniu biegania brzuch mi się stawia i mam skurcze. Jestem już bardzo zmęczona...:zawstydzona/y:

Wybaczcie, że tak tylko o sobie, ale nie mam siły nadrabiać.

reklama
rureczka - oj Kochana, podziwiam Cię...Jesteś w tym wszystkim taka DZIELNA :)
Pokazuj się proszę....bo made się bardzo martwi. Ściskam Cię mocno
i życzę szybkiego powrotu do równowagi Tobie i całej Twojej rodzinie :*

Mary - rozmawiałam dzisiaj z panią dyrektor przedszkola, do którego bardzo chciałabym
posłać Mańka :))))

Rureczko kochana - ściskam Cię mocno i trzymam kciuki za Ciebie - teraz jesteś na takim etapie ciąży, że powinnaś jak najwięcej wypoczywać - trzymam kciuki, żeby było to możliwe!

Wioluś Iwcia cudownie uśmiechnięta i salonik super! Bardzo ładnie go urządziłaś :-) I te beżowe ściany super :-)

Maran piękne te zdjęcia wkleiłaś - takie duże i wyraźne! Dziewczynki cudne! I cała rodzinka wspaniała! To był jakiś wyjazd rodzinny czy po prostu spacerek???

Made hop hop??

a ja doszlam do wniosku ze Iwa w tym roku jeszcze zostaje w domu, ja i tak bede siedziec w domu wiec szkoda mi jej wprowadzac taki obowiazek. wiem ze jest duzo plusow przedszkola ale narazie jestem jakos sceptycznie do niego nastawiona.mysle ze od 4 lat posle mala do przedszkola. u nas jest przedszkole unijne czytaj darmowe od 8 do 12

reklama
Wioluś jak jest to przedszkole unijne (słyszałam, że w Chełmży fajne ono jest) to nie chcesz jednak spróbować? Może Iwci by się akurat spodobało i chętnie by chodziła?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry