• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MADE :-D Musiałam, bo kawa się skończyła :-p

RURECZKO ja długo używałam jeszcze siatkowe wielorazowe :tak: A Bella giganty kupiłam 3 paki i właściwie prawie wszystko zużyłam przez 3 dni w szpitalu, potem dokupiłam jeszcze parę paczek... dość długo używałam te mega :sorry2: A osłonki, znaczy - wkładki? Kup paczkę, poobserwujesz sprawę, najwyżej Łukasz dokupi potem :-p Zawsze TO łatwiej, niż kupować mega podpaski haha :-D

Ostatnia edycja:
rureczka - chodzi o wkładki laktacyjne? To kupić, nawet jeśli nie planujesz karmić
piersią, to pokarm jakiś czas będzie :)) Kupiłabym na Twoim miejscu ok. 60 szt.
Co do podkładów, to 3-4 paczki tych Bella, one są tanie i dość chłonne.
O tamponach zapomnij....przez pierwszy tydzień, dwa będziesz się bała siku robić,
a co dopiero tampony aplikować :eek::-)

Kochane moje a takie osłonki silikonowe na moje wielkie cycochy znaczy brodawki?
http://p.**********/i2/p_new/63/62/silikonowe-oslonki-piersi-tommee-tippee-2szt_0_b.jpg
czy karmienie piersią boli??
z tym CC to chyba jednak tak różowo nie będzie:baffled: moja gin sobie wymyśliła, że jednak spróbujemy naturales a jak się nie uda to CC- też mi nowość :szok: toż to normalna procedura! Moja mama stara piguła tak się zbulwersowała, że powiedziała, że ona to załatwi:-D ja to już sama nie wiem jak bym chciała, najlepiej mało boleśnie i szybko:-D

Hmm... silikonów nie praktykowałam... może MADE coś wie...
No tak - masz wybór zatem :-p - albo najpierw trochę przcierpieć i szybciej wrócić do formy (sn) albo dostać maluszka prosto w łapki, ale później się przemęczyć (cc) :sorry2: Ale szczerze....? Ja mam wąską niby miednicę i lekarz przy pierwszym rozpaczał, a dało radę :tak: Drugie też bezproblemowo :tak: Trochę się boję CC - zawsze to operacja i chemia znieczulenia :sorry2:

reklama
Ja się boję, że po cc sobie sama ze sobą rady nie dam, bo blizna duża i boli, a co dopiero przy opiece nad dzieckiem? a z drugiej strony mam jakies chore wizje, że się może mała pępowiną okręcić i przy sn coś pójdzie nie tak:zawstydzona/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry