rruurrkkaa
Mama Misiatków
Made a osłonki na piersi kupić? i tych podkładów poporodowych to dużo? doradźcie niedoświadczonej rurce 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Musiałam, bo kawa się skończyła 
A Bella giganty kupiłam 3 paki i właściwie prawie wszystko zużyłam przez 3 dni w szpitalu, potem dokupiłam jeszcze parę paczek... dość długo używałam te mega
A osłonki, znaczy - wkładki? Kup paczkę, poobserwujesz sprawę, najwyżej Łukasz dokupi potem
Zawsze TO łatwiej, niż kupować mega podpaski haha 
:-)
Nie.. 

Szybciej kolejną się zrobi 
moja gin sobie wymyśliła, że jednak spróbujemy naturales a jak się nie uda to CC- też mi nowość
toż to normalna procedura! Moja mama stara piguła tak się zbulwersowała, że powiedziała, że ona to załatwi
ja to już sama nie wiem jak bym chciała, najlepiej mało boleśnie i szybko
a taką listę długą miałam....
- albo najpierw trochę przcierpieć i szybciej wrócić do formy (sn) albo dostać maluszka prosto w łapki, ale później się przemęczyć (cc)
Ale szczerze....? Ja mam wąską niby miednicę i lekarz przy pierwszym rozpaczał, a dało radę
Drugie też bezproblemowo
Trochę się boję CC - zawsze to operacja i chemia znieczulenia