• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A moja nieraczkująca :-p I nie zanosi się na razie, tak jak nie zanosi się na zęby:dry: Ale za to domaga się ciągle, żeby jej dawać palce, bo ona CHCE złapać i BĘDZIE wstawać i kropka! :eek: To ja jej chyba pchacza muszę załatwić :confused:

reklama
to ja też pokaże wam mojego pączuszka;)
Pozdrawiamy wszystkie staraczki mamusie i dzieciaczki
HPIM0191.jpgHPIM0210.jpg

helol

ale piekne fotki na mnie czekaly z samego rana :)

dawajcie jeszcze !!!!!!!!

boo : milego dnia w pracy !!!

asionek : i jak nocka i kupa ???? u na sprzed chwila tez kuspko a teraz zabawa w macie :)

mnie dzis czeka sprzatanie mega, jutro rano mam gosci

JOS sama dawaj! :-p:-p:-p

Trzecia koopa od rana :eek:

MADE kawa stygnie.... :-( Czy widać już drugi... ??
Free-Clipart-of-Tooth.jpg

Dobra, idę po pranie, potem kuwetki i ścielenie łóżek i łóżeczek ;)

WIOOOOOLA wiem, że tam jesteś :-p

Ostatnia edycja:
Ewula piękności:)) A jak ładnie juz główke trzyma:))

Kocie ty się ciesz że nie raczkująca jeszcze. Przynajmniej w miejscu siedzi... Ja też strasznie chciałam żeby raczkowała wkońcu a teraz?:baffled: tęskno mi do czasów gdy ją położyłam na macie, włączyłam kompa i oglądałam filmy raz na jakiśc zas podrzucając nową zabawkę...
A teraz.... oczy dookoła głowy bo wszędzie się pcha... a najlepsza zabawa to tor przeszkód i przelażenie przez mamę, tudzież zabawa w ganianie dziecka (ale fakt tyle pisku i śmiechu że się aż chce). Także nie ma wogóle mowy o siedzeniu....

Hej :))

Ewula!! w końcu! Piękna Twoja Asieńka!

Co ja miałam za noc :wściekła/y:munż przyszedł z pracy chory:no: chodził i stękał, a to głowa, a to brzuch a to plecy:baffled: wykąpał się i położyliśmy się pod kołderkę jak dwa stare grzyby :confused:

Od rana mama zaatakowała mnie mlekiem z czosnkiem i właśnie sobie lężę i pośmierduję :-D:-D

Kocie, Just
miło takie widoczki z rana pooglądać!

Made ja się wczo na ani jedno zdjęcie nie załapałam :-(

Dzień dobry :)))

Kocurek - czytająca Ola wymiata :-))))))
Ząbka nie słychu, ale widu :)) już prawie, prawie...to kwestia chwili :-)

Bogusia - śliczności Remiś :-D i tak PACZY na ten świat z zaciekawieniem...
jak poeta jaki :)))))

rureczka - to czeba było nie znikać, to byś widziała :-p a made pokazała WSZYSTKO :cool2:

Nooo nawet ramiączko! :-p

E nie MONIA - ja takich luksusów, jak dziecko leżące spokojnie na macie i podrzucanie zabawek to nie zaliczyłam :-D Teraz odczuwam ulgę, jak mała siedzi, bo może się sama już bawić i grzebać w zabawkach :tak: Nie za długo oczywiście, ale zawsze coś! :-)

MADE ale czy kawę masz, bo to jest kluczowa sprawa :cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry!

Mało jestem, ale walczymy z katarem i kaszlem u Mii. Dziś jakby - odpukać - ciut lepiej, ale będę ją obserwować. Jeśli nadal będzie kasłała, to idę z nią do lekarza.

Nic nie zdążyłam nadrobić, ale mam nadzieję, ze u Was OK! ;-)

Ewula - śliczna Asieńka!

Pozdrawiam!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry