• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paulina ja mam ten problem z głowy, bo przede mną pierwszy i ostatni poród :-D pochwal się kochana co tam kupiłas:confused:

aaaa dziewczyny leci mi płyn z piersi:szok:

reklama
Wiola jak mi mdlosci troche przejda to sie przejade do nexta-wczoraj buszowalam po innych sklepach, tu na miejscu...kupilam Danielowi dwie swietne bluzki juz z mysla o przedszkolu - kazda za 3 funty na wyprzedazy a bardzo fajna firma, do tego kapielowki na lato za funta;))) a malej wygrzebalam w jednym second handzie charytatywnym tuniczke nexta i spodniczke jeansowa - wszystko za 2 funty;))) jestem straszna, wiem;))) teraz musze sobie kupic tusz rzes i jakies bluzeczki, Danielowi z dwie pary spodni do przedszkola, podkoszulki, bokserki, skarpetki....ale mi syn rosnie;))

Paulina nawet nie wiesz jak ja ci zazdroszcze tych zakupow w Uk :zawstydzona/y:.i tych cen, uwielbialam chodzic po wyprzedarzach w anglii.

rurka ja pierwszego porodu sie nie balam bo stwierdzilam ze ja weszlo tak wyjsc musi:-D:-D:-D:-D:-Da teraz gorzej sie stresuje

RURECZKO Obydwa kompletnie różne :eek:

Z Kamilem poród zaczął się znikąd zupełnie i ledwo do szpitala dotarłam, cholernie bolało, ale mogłam przynajmniej odpocząć między skurczami, bo były jakieś minutowe przerwy - ale pamiętam to jak przez mgłę - dużo białych kitlów i zamieszania :sorry2:

Z Olą zaczęło się spokojnie, ale ostatnie pół godziny to był jeden, ciągły skurcz, przerwy trwały jakieś max 10 sekund :dry: Ale mniej bolało, bo położna pozwoliła mi wybrać sobie najwygodniejszą pozycję (z Kamilem tradycyjnie) więc zdecydowałam na boku leżeć :tak: No i tu była tylko moja położna i Grzesiek i było jakoś spokojniej :tak: I bez nacinania, z Kamilem zafundowali mi "w standardzie" :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry