• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
i ja sie z wami teraz witam. wróciliśmy i zabieramy się zaraz za obiad bo głodni wszyscy:)

reklama
Cześć Kobitki! Dzień cudowny, leje jak posrane:szok:Jak nie leje to zimno i mokro:szok:Brzuch mnie masakrycznie boli, zwłaszcza lewy jajnik i dół:crazy:Jakos nigdy aż tak mnie nie bolało. A ja w tym klubie HORMONY SZALEJĄ to powinnam być prezeską:crazy:
Dobrze , ze Pola do pracy wezwali bo by mu się dostało za nic:szok:
Idę na 19.30 do fryzjera i zmienię się całkowicie bo włosy mnie tez wkurzają. I nic mi się w sobie nie podoba, a zwłaszcza to co mam po bokach:no:
Mam nadzieję, ze tęskniłyście za mną:tak:Ale pewnie nie za taką no ale, dobry "mąż" wszystko zniesie:rofl2:
witam szczęsliwa, mama, lorelain, sol,jezynka, maryla, zapmarta, maran, aga, mlodam i wszystkie was
mlodam musimy kiedys wybrać się na kawkę, fajnie by było się poznać:-)
mama małpiszonie jedem jak dla ciebie 31 to ostatni dzwonek to ja juz emerytka przy 34 a chcę jeszcze dwójke urodzić, może być za jednym razem:-p
Lor ja tez jestem za przedszkolami, byle były prowadzone przez rozsądną kadrę:-)
Odchudzać się nie będę, teraz mogę tylko przytyć:-pWedług wskaźników moja waga jest idealna na zajście a dla mnie niedowłożenia Stroju kompielowego:-p
lila ty się nie przejmuj ja niby zżyta jestem a sama czasem się gubię a czasem to mnie nikt nie zauważ jak Kasię:-p:-p
agrafka witaj i pisz, pisz, pisz tu tak trzeba:-)
Jol mały pasibrzuch na pewno wyssie swoje i wrócisz do wagi:-)
aga jak poszło na zabiegu, czy to boli bo mam 2 na twarzy takie małe ale widoczne, ile to kosztuje bo juz wydałam pół wypłaty a jeszcze usg piersi i fryzjer a następna dopiero 5:-(
iwonka jak się czujesz. Mnie okropnie boli brzuch a śluz dalej mam niepłodny, nie wiem o co biega:szok:
kinga to nie gotuj tylko wpadaj. Dzisiaj ja mam kurczaka z rożna, ziemniaczki młode z kopereczkiem, szparagi, ogóreczki małosolne, zupka kalafiorkowa i pompocik z rabarbarku:-)

Ostatnia edycja:
WISIEŃKA- czesc pierunie nerwowy-i nie ma mowy w klubie HORMONY SZALEJA ja jestem prezesem,BIBINKA zastepca:tak::-D:-D:-Dmnie roznosi od polowy drugiego opakowania bo to jednak ingerencja w cykl i teraz juz jade resztka sil nerwowych i rodzina ledwo ze mna wytrzymuje....ach...zastanawiam sie nad odstwieniem za tydzien bo jest ciezko jak wszystko wkur....a w sumie nie ma konkretnego powodu:crazy:takze Cie rozumiem

jesli chodzi o moje 31 a Toma 38 to mialam na mysli to ze my chcemy razem wychowywac dzieci a nie zeby Tomi mi zrobil a potem siedzie w bujanym fotelu ciezko zmeczony zyciem bo ma 40 pare lat i juz nie ta cierpliwosc,zmeczenie zyciem i takie tam i nie chce slyszec -chcialas dziecko to sobie wychowuj....moj Tomi ma co prawda inny charakter i tak by mi nie powiedzial ,ale wiecie co mam sporo znajomych gdzie jest taka jak u mnie roznica 7 lat albo wiecej i faceci po 40 sie nie garna-poprostu nie wiem od czego to zalezy....i tak sobie powiedzielismy ze teraz to ostatni dzwonek-dla nas oczywiscie:tak::tak::-D
a miedzy Wami jaka roznica wieku??? i pewnie ze tesknilysmy( ja napewno!!!) i oczywicie KONIECZNIE musimy sie spotkac jak bedziesz w Tucznie:happy::happy::happy::happy:

mama No moja droga Tuczna to ja ci nie odpuszczę:-):-):-) U nas z tym wiekiem jest na opak Pol jest ode mnie spoooooooro młodszy. Ale tak to u niego w rodzine bywa i u mnie zresztą też. Moja mama starsza od taty, siostra od męża, a u Pola babcia od dzadka i mama od taty.Ale mimo to to ja czuję się młodsza bo Pol jest taki ułożony i poważny.Ale czasem jak sie spieramy to mówię mu i kto tu jest starszy, ten ma racje:-p Róznicy wieku po nas nie widać, :-ppodobno:-p, większość znajomych tak mówi a nie znajomi nawet tego nie zauważają, a ja się tym nie chwalę bo w naszym społeczeństwie to jest źle postrzegane:crazy:I nie chce mi się tłumaczyć co i jak:rofl2: To ja może będę skarbnikiem na meliskę pozbieram:-p:-p:-p
Coście tak pouciekały jak ja przyszłam, hę, Unikacie mnie:-p

Wisieńko jak możesz tak myśleć ja Cie napewno nie unikam:):)
A tak na marginesie mam pytanko :) czy upławy białe bez zapachowe są normalne??

szcząśliwa ale jakie białe, bo jak serowate to może byc grzyb a takie białe , mętne bezzapachowe w takich normalnych ilościach to zwykła wydzielina, w ciązy może być troszkę więcej. Gorzej jeśli cie coś swędzi albo piecze

szcząśliwa ale jakie białe, bo jak serowate to może byc grzyb a takie białe , mętne bezzapachowe w takich normalnych ilościach to zwykła wydzielina, w ciązy może być troszkę więcej. Gorzej jeśli cie coś swędzi albo piecze
Normalne bielutkie bezzapachowe i nic nie swędzi ani nie piecze .....

reklama
SZCZESLIWA- tak,to normalne;-)
WISIEŃKA- ok ,mozesz byc skarbnikiem:-Dmelisa potrzebna-DUZO MELISY!!!!!!!!!!!!!!!!Wiecie co ja juz nie pamietalam albo niechcialam pamietac ze to tak na mnie te hormony wplywaja!!!w koncu to jest spora ingerencja i troche "rozwala" cykl-na poczatku bylo si a od 2 tyg.nerrrrrrrrrrrrrwy nie z tej ziemi-juz za dlugo chyba biore czy co bo nie wytrzymuje sama z soba!!!!!!!!!!
BIBINKA- gdybys pytala-MOJ DZIEN ZNOW JEST NERWOWY:crazy::crazy::crazy::crazy:

wczoraj popisalysmy sobie z Bibinka sms'ki i pozalilam Jej sie jakie mam narwy i wiedomo ze to od hormonow i dlatego zalozylysmy klub:sorry2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry