K
Kinga85
Gość
i ja sie z wami teraz witam. wróciliśmy i zabieramy się zaraz za obiad bo głodni wszyscy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziekujeto ladny masz zestwa lekow) i ladna fotka w avatorku
ide budzi Domisia bo zasnal przed 14 a tu juz 17.....
Jak nie leje to zimno i mokro
Brzuch mnie masakrycznie boli, zwłaszcza lewy jajnik i dół
Jakos nigdy aż tak mnie nie bolało. A ja w tym klubie HORMONY SZALEJĄ to powinnam być prezeską

Ale pewnie nie za taką no ale, dobry "mąż" wszystko zniesie

Według wskaźników moja waga jest idealna na zajście a dla mnie niedowłożenia Stroju kompielowego

mnie roznosi od polowy drugiego opakowania bo to jednak ingerencja w cykl i teraz juz jade resztka sil nerwowych i rodzina ledwo ze mna wytrzymuje....ach...zastanawiam sie nad odstwieniem za tydzien bo jest ciezko jak wszystko wkur....a w sumie nie ma konkretnego powodu
takze Cie rozumiem

Róznicy wieku po nas nie widać,
podobno
, większość znajomych tak mówi a nie znajomi nawet tego nie zauważają, a ja się tym nie chwalę bo w naszym społeczeństwie to jest źle postrzegane
I nie chce mi się tłumaczyć co i jak
To ja może będę skarbnikiem na meliskę pozbieram

Normalne bielutkie bezzapachowe i nic nie swędzi ani nie piecze .....szcząśliwa ale jakie białe, bo jak serowate to może byc grzyb a takie białe , mętne bezzapachowe w takich normalnych ilościach to zwykła wydzielina, w ciązy może być troszkę więcej. Gorzej jeśli cie coś swędzi albo piecze
melisa potrzebna-DUZO MELISY!!!!!!!!!!!!!!!!Wiecie co ja juz nie pamietalam albo niechcialam pamietac ze to tak na mnie te hormony wplywaja!!!w koncu to jest spora ingerencja i troche "rozwala" cykl-na poczatku bylo si a od 2 tyg.nerrrrrrrrrrrrrwy nie z tej ziemi-juz za dlugo chyba biore czy co bo nie wytrzymuje sama z soba!!!!!!!!!!