• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć Kasieńka sparwdzaj do woli byles była spokojna i szczęsliwa:-) I smiej się na zdrowie:-)
jezynka mam nadzieję, ze wyjdę zrelaksowana bo od xxxxx nie zmieniałam fryzury:-p
mama uratowałam wszystko nie wiem tylko co z rękawiczkami z mięciutkiej wrzosowej skóry:rofl2:Może tez dadzą radę.Miałam w torbie 15 długopisów, po co?????:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Wisieńka 15 długopisów??;-) no to nieźle:-p ja nie wiem skąd my kobiety mamy zdolność do gromadzenia różnych skarbów w torebce. Czasem jak przeglądam moją torebkę to za głowę się łapię:-p

hej nerwowo znów:angry::-D.mój znó się pokręcił,wyszeedł gdzieś(2 raz dziś) i potem wrócił i zabrał Alę do swojej siostry.zdążyliśmy się pokłócić,oczywiście nie muszę dodawać,że to ON jakieś dziwactwa wymyślił,które doprowadziły mnie do:angry::wściekła/y:
wisieńka skarbniku,MELISĘ proszę!!!!!!!!!!15 długopisów,he he,pewnie za każdym razem myślałaś,że żadnego nie masz i tak dokładałaś i dokładałaś:-D.no dobra,juz nie denerwuję:-p.idź zrobić fryz i poczuj się lepiej:tak:.mój M też młodszy o rok:-)

mama super,że dzieciaczki się do przedszkola dostały:tak::-).6-latki obowiązkowo do 1 klasy od września 2012 roku.już nie pytam czy nerwowo,doczytałam:tak:

Lorelain to jakoś byście to wszytsko ułozyli:tak:.ja nie mam do pomocy babci,dziadka,a też dojeżdżam do pracy 25 km od lat,bo nic na miejścu nie ma:wściekła/y:.cieżko,ale dajemy radę:tak:

jeżynka od jutra pełane szaleństwo,patrząc na Twój suwaczek;)))

Ostatnia edycja:
bibinka tak zamierzam działać jutro/pojutrze;-) po poronieniu rozregulowały mi się cykle i nie wiem sama ile ten będzie trwał:sorry2: w każdym razie chyba zaczynam odczuwać wilgotnośc więc może jutro pojawi się śluz;-)

Wisieńka 15 długopisów??;-) no to nieźle:-p ja nie wiem skąd my kobiety mamy zdolność do gromadzenia różnych skarbów w torebce. Czasem jak przeglądam moją torebkę to za głowę się łapię:-p
Jeżynka mało tego miałam tam nawet klucz imbusowy:-):-):-)
bibinka podano:-)
nika witaj
bialaa jak nieregularne to wszystko mozliwe:-)
Idę do tego fryzjera, matko święta jak się boję.
bibinka nikt nawet nie pomyslał, ze to ty zaczynasz hukać:-p:-p:-p:-p

jeżynka działaj ,działaj,trzymam kciuki:tak:.ja czekam na 1 @ po stracie,lekarz kazał brać anty i zła jestem,że wzięłam.no nic na dniach @,potem czekam na drugą,a to może być dłuuuugo:baffled: i też będziemy zaczynać.a jeśli można spytać,ile jesteś PO?

wisieńka:-p:-p:-p.wypiłam Ci cały zapas:-D.a co Ty chcesz z włosami zrobić,totalna zmiana????????

nika jeszcze czytasz???;)

Ostatnia edycja:
reklama
babinka 15.01, z tym, że potem jeszcze zabieg 23.01. No i pierwszą @ miałam po 28 dniach, następną po 36, a następną po 30. Wcześniej miałam regularne 26 dniowe cykle. Powiem Ci, że trochę żałuję i gdybym mogła cofnąć czas to zaczęłabym staranka już po 1, albo i przed pierwszą @ po por. No ale nic, trzeba swoje odczekać. To jest mój drugi cykl starań.
Wisieńka, nie no hicior - klucz imbusowy, ale się uśmiałam:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry