• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczyny jeszcze jednego nie narobiłam a juz mam następne :-(
Wiecie co troszke sie boję bo ciąle mnie pobolewa w dole brzucha,szczególnie jak cos troszkę wiecej zrobie-ale to nie jest Bóg wie co,przeciez nie haruje cięzko fizycznie,ale jak sie trochę poruszam to juz mnie boli bardziej,nie miałam tak w pierwszej ciąży i nie wiem co to oznacza :-(

jeżynka masz rację ,pozytywne myslenie to jest to.postaram się...

maran-atha no to lepiej niz u mnie,bo pada,wieje cały dzień:angry:.ale nam pogoda wtym roku kopa daje,a miałąm nadzieję,że po takiej zimie bedzie piękna wiosna

kasiawie tylko się nie denerwuj.połóż się,odpocznij,weź no-spę.może dryndnij do ginka,jeśli Cię to niepokoi.może macica się rozciąga.pamiętaj,że każda ciąża inna.daj znać,co i jak!

dziewczynki zmykam,nie wiem czy zajrzę wieczorkiem ,więc życzę kolorowych snów i owocnych staranek:tak::-).paaaaaaaaa

Ostatnia edycja:
nagapalma, eeeeeeeeee nie będziemy mieszkac przed ślubem :-):-):-)
Maryla, a już myślałam, że chodzi o tą koszulkę :zawstydzona/y:
Wisienko rozumiem, że to tylko ciekawośc Cię zżera... ;-);-) O i nieźle z tą torebką. Ja wcale jestem nie lepsza :-D co do zawartości. Mam wszystko :-D:-D:-D i nieraz próbowałam coś wywalic z torebki ale jak patrzyłam do środka to myslę:"a to się przyda, tto też i to" i nic nie wyciągnęłam :-):-):-)

A ja dziś jestem wymięta, że hej.... :-(:-(:-( Jak wróciłam z pracy, co nieco zjadłam tak połozyłam się do łózka i postanowiłam się troszkę przespac, żeby się lepiej czuc. Yhy.... jak połozyłam się o 16:30 tak wstałam po 19ej i nadal się kiepsko czuję. W dodatku miałam schizy, gdy parę razy się obudziłam, ze zaspałam do pracy. Tak to już jest, gdy się w dzień człowiek prześpi....

Eh, ja z moimi nadal cisza... Chyba pasuje do nich przemówic, bo chcę zaproszenia zamówic i niech się w końcu zdecydują ile osób będzie od nas...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hehehe ja też jestem z tych dziewczyn co mają różne skarby w torebce :happy: ... np. w każdej torebce mam jakieś resoraki :-D:-D:-D

właśnie wygoniłam małża do sklepu po martini ..... matko, ale mam teraz na to ochotę :-)

powinnam coś popracować, ale nie chce mi sie no i zamiast robić cos pożytecznego to siedzę na bb :sorry2::-)

pysia, ja jestem za mieszkaniem przed ślubem, gdyż dopiero wtedy możesz dobrze poznać drugą osobę. Ale wybór czy mieszkać/ czy nie mieszkać przed oczywiście każdy podejmuje sam. Czy dobrze wyczytałam i planujesz ślub w czerwcu? Ja czekam do września:)

Lorelain a kto powiedział, że siedzenie na bb nie jest czymś pożytecznym? :-)

Jezynka
, niet, miesiąc później. pierdzielę mieszkanie przed ślubem razem :-D:-D My tymczasem mamy wspólne weekendy i co 3ci tydzień mieszkamy razem, wiec okejos nie załamujos :-D:-D:-D I taki tydzień właśnie będzie od soboty mrrrr.... Do pracy w sobotę, a później manatki i calutki tydzień Nasz...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziewczyny ratunku !!!! :-D pamiętacie moją 3 dni temu owulację zrobiłam test i znowu jest pozytywny ten owulacyjny oczywiście ( poprzedni pozytywny był w niedziele) wiecie o co może chodzić ???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry