• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam i wysylam ode mnie duzo slonca :)

wisienka- ja mam 33 i moja polowka tez mlodsza sporo ode mnie...
no i blizniaki tez mi sie marza.. ech :) w Jego rodzinie sa blizniaki wiec ja caly czas mam nadzieje :D

doczytalam o Twoim obiadku.. taki polski obiadek to bym tez wsunela.. szczegolnie ogorki malosolne.. mniam

widze ze mlodam i wisienka tez nie w sosie.. tak jak ja...
mialam takiego nerwa w pracy, ze jeszcze troche a bym wyszla i trzasnela drzwiami.. no ale juz w domu- relax :)

jezynka- ja tez jestem za mieszkaniem przed slubem, bo wtedy dopiero widac jaki przyszly kandydat jest ;)
a po slubie na pewno lepiej nie bedzie :) ale oczywiscie- kazdy ma wolna wole i robi jak uwaza.. zreszta...mieszkanie przed slubem tez nie zawsze zdaje egzamin..

reklama
Dziewczyny ratunku !!!! :-D pamiętacie moją 3 dni temu owulację zrobiłam test i znowu jest pozytywny ten owulacyjny oczywiście ( poprzedni pozytywny był w niedziele) wiecie o co może chodzić ???
Asiu a może Ty w ciąży jesteś??? :-) testy owulacyjne wychodzą pozytywne jak jest ciąża :tak: najlepiej zrób jutro rano test ciążowy :tak: zauważyłaś jakieś inne objawy? biały śluz?

PYSIA - witaj:-) No to sobota tuż tuż:tak::tak::tak:

MAGGY Ty także witaj :-) a skąd nadajesz że tyle słońca u Ciebie?

Ostatnia edycja:
Lorelain, ja też mam lenia więc odpoczywam. Wieczór u Ciebie widzę miły bo z połówką i martini:tak:
Maggy, dokładnie relax, czas zapomnieć o pracy i skupić się na czymś miłym:tak:
Ja zaraz chyba coś zjem, jakąś kolacyjkę małą:-p
jsorbek, ja się na testach nie znam, używałam tylko raz i właśnie dwa razy pokazało mi owulację ostatnio:baffled: może źle zrobiłam trudno powiedzieć, w każdym razie w tym cyklu już bez testów próbujemy:blink:

a co Wy tak wszystkie jesteście za mieszkaniem przed ślubem? :-D:-D
A ja natomiast chciałam kiedyś ale teraz mi się to jakoś niespecjalnie marzy.. wytrzymam te 2 miechy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a najlepsze bylo to ze ostatni padalo u nas wies wszedzie mokro i bloto i tak po godzinnej zabawie w ganianego moj kochany przychodzi do domu po kolana w blocie ze zla mina heh a co dobre piesek caly czysty zadowolony hehe no ale jak chcial i uparl sie na rase husky to ma teraz za swoje bo te psiaki wlasnie slynal z uciekinierstwa i nie posluszenstwa a ja tak chcialam yorka:-)
Ja też bym chciała Husky ale mieszkamy w bloku i by się tylko męczył - za to mamy Karole - porównywalne szkody wyrządza więc jest ok :-p I tak samo lata po dworze :-p

ja mam 170 i 68,69 kg........
Nie marudź ja 167 i 66 kg :-p

SOL- pewnie zasnela:tak:
Akurat o 14.40 wracałam z Karolą z przedszkola - potem padłam :-D Umieram z alergii - leje mi się z nosa jak z Niagary - już nie mam siły :-(

Calkowicie inną kwestia jest to ze ja jestem zwolennikiem przedszkoli uwazam ze one duzo daja dzieciom ( oprucz chorób). Nie chcialabym pozbawiac tego Mateusza. Poza tym tez chce żeby swoje odchorował w przedszkolu a nie dopiero jak pójdzie do szkoły bo tam szybko będa gromadzić mu się zaległości.
Wiesz - ja byłam zawsze za i przeciw przedszkolu - zależy któremu :tak: Jak dzisiaj po przedszkolu Karole zapytałam czy tańczyła z dziećmi - zatańczyła tak jak dzieci się uczą na przedstawienie z okazji dnia mamy :-D Aż mi się łezka zakręciła :-D Widzę że się tam dobrze bawi i uczy nowych rzeczy i to jest dla mnie najważniejsze. A że prywatne? Jakoś wyrobimy z kasą ale wiem że koleżanka nie da jej tam krzywdy zrobić :tak:

czasc SZCZESLIWA:tak:
czy ktoras kobietka sie orientuje ktory rocznik dzieci ma prawo wyboru a ktory juz musi jako 6latek isc do pierwszej klasy???? Zuza jest rocznik 2005 i nie wiem czy Ona juz pojdzie do szkoly w wieku 6lat czy mam jeszcze wybor-zerowka lub szkola???????????????
Do 2012 rodzice mają wybór ale chyba już 2012 idą normalnie 6-latki do pierwszej klasy :tak:

maryla - będziesz miała te swoje bliźniaki jak tak chcesz :-p

A ja już nie mam wątpliwości że Karoli przedszkole służy :tak: Dzisiaj pokazała mi jak dzieci tańczą do przedstawienia na dzień mamy i zaśpiewała po swojemu co chwila mówiąc mama :-D No o mało się nie popłakałam :-D Karola usnęła mi w drodze powrotnej. Dobrze ze idąc po nią wzięłam folę przeciwdeszczową bo ona by przemokła a ja przemokłam :-( Jakiś baran jechał za szybko i nas nieźle ochlapał - na jego nieszczęście stanął 20 metrów dalej - a ja byłam wściekła - wydarłam się na faceta a na koniec mu życzyłam żeby ktoś go kiedyś tak ochlapał :wściekła/y: Cwaniak w samochodzie suchy a ja mokra i brudna :wściekła/y:Kultury kierowcy brak !!!

Asiu a może Ty w ciąży jesteś??? :-) testy owulacyjne wychodzą pozytywne jak jest ciąża :tak: najlepiej zrób jutro rano test ciążowy :tak: zauważyłaś jakieś inne objawy? biały śluz?

Paula zwykły test nie wykazał nic dzisiaj rano bo robiłąm też tylko się tak zastanawiam czy np nie jest jeszcze za wcześnie na zwykły a owulacyjny cosik tam już pokazuje - ehh marzy mi się
innych objawów brak

Nika, witaj kochana :-):-)
Sol wyrobisz z kasą. Na pewno :-D:-D:-D A faktycznie z tymi kierowcami to masakra, dlatego gdy ja wsiadam za kółko, a jest deszcz to staram się uwazac na pieszych :-D:-D Fajnie, że jesteś zadowolona z Karoli. Eh, to jak będą coś przedstawiac na dzień matki to pewnie jak pójdziesz to Ci łezka się w oczętach zakręci ;-);-);-)
Uwaga. Ja zamierzam za moment iśc do moich i przemówic :-D:-D:-D A takie mam nerwy, że szok ale pasuje, bo oni specjalnie się nie odzywają do mnie, żebym ja pierwsza przemówila co do gości na wesele brrr :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nie mam wyjścia, bo muszę zaproszenia na dniach zamówic i chciałabym,aby od razu zrobic listę na kompie i żeby mi zaproszenia ładnie wydrukowali, żebym nie musiała wypełniac imion i nazwisk o

reklama
Cześć babeczki:-D:-D
I znów naprodukowały tyle :szok::szok: Nic innego mi nie zostaje tylko przeczytać;-):tak::tak:
Witaj Nika, one są niemożliwe !!!! ja dziś miałam urwanie głowy i teraz dopiero skończyłam nadrabiać to doborowe HORMONOWE towarzystwo.

jeżynka któraś dziewczyna tu pisała,że jej ginek powiedział,że macica smam wie,kiedy jest gotowa na przyjście nowego dzidziusia;).ja się trochę boję,bo poprzednio miałam problemy z @ po tabsach anty,no i zatorbielone jajniki i zeszło nam 9-m-cy,a i tak się nie udało:-(.a przy pierwszej ciązy zero problemów.nie ma reguły,naprawdę.i do tego zawiodłam się na moim ginku;(((.a co do włosów,to ważne,żeby się czuć dobrze z sama sobą;)
oglądałam prognozę na przyszły tydzień.nie chcecie wiedzieć,ale dlaczego sama mam się denerwować: zimno i pada:angry::wściekła/y:.może się pomylą....

dziękuję bardzo, właśnie w niedzielę jadę nad morze...

pysia, ja jestem za mieszkaniem przed ślubem, gdyż dopiero wtedy możesz dobrze poznać drugą osobę. Ale wybór czy mieszkać/ czy nie mieszkać przed oczywiście każdy podejmuje sam. Czy dobrze wyczytałam i planujesz ślub w czerwcu? Ja czekam do września:)

tak u mnie się sprawdziło, ale indywidualna sprawa.

a ja już sobie leżę. piję kakao i mam mruczącego Filemona na kolanach. Karol śpi. Bosko !!!
Wisieńka, no pochwal się fryzurką !!! a kolor bez zmian ???
Sol, cieszę się, że Karoli się podoba przedszkole, piszesz tą teorię, czy mam zrobić pogadankę ???
mama, jak to nie będzie Karaluchów dziś ???? o nie ja bez tego nie usnę !!!
Szczęśliwa, psina fajowa. Ja też chcę taką, tylko co na to moje sierściuchy ???
ewcia witaj i pisz z nami.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry