• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:-) cześć kobitki . po pierwsze mam strasznego doła nakrzyczałam wczoraj na starego swojego i w efekcie zemdlałam :szok::szok:. no , powaliło mnie że ho ho .
nie wiem czy to efekt zdenerwowania czy efekt fasolki . okaże się. pogoda bry zimno .

reklama
Maryla - a ty masz tendencje do psucia rzeczy?? Moja świadkowa z cywilnego była aparatka :-D Wsiadła do autobusu i się zepsuł chwilę później, spaliła kilkanaście czajników, zepsuła mikrofalę, dwa samochody - z czego jeden jak w nim była a drugi ustąpił jej na przejściu - zgasł i już nie odpalił :-D Ogólnie sporo rzeczy psuła bez dotykania ich - wystarczy że była w pobliżu :-D
SOL- no niektorzy ludzie tak maja:tak::tak:wyobrazilam sobie ten samochod co jej ustapil i juz nie mogl odpalic i ten korek za nim:-D:-D:-D:-D
EWCIA81- WITAJ WSROD ZYWYCH-U NAS jak widzisz produkcja idzie-ciesze sie ze u Ciebie dobrze:tak:
MLODAM- niech szuka dalej skoro malo placa...tak sie porobilo...

:-) cześć kobitki . po pierwsze mam strasznego doła nakrzyczałam wczoraj na starego swojego i w efekcie zemdlałam :szok::szok:. no , powaliło mnie że ho ho .
nie wiem czy to efekt zdenerwowania czy efekt fasolki . okaże się. pogoda bry zimno .

cześć!ja trzymam kciuki za fasolkę:tak:.to faktycznie ostro było,jak zemdlałaś:szok:.dobrze się dziś czujesz??wiesz,nie jesteś jedyna,mama,ja i kasiawie też szalejemy z hormonami,więc lepiej się nie zbliżać:angry::-D

wiesz zgodzę się z tymi hormonami ale ostro właśnie nie było aż tak , fakt jestem choleryk ale żeby aż tak to nie .hihi

bb77- WITAJ to ostro bylo skoro taki efekt:szok:ale jeszcze 4 dni i sie okaze a tymczasem witam w klubie HORMONY SZALEJĄ:tak::-DA JAK SIE CZUJESZ OGOLNIE-JAKIES OBJAWY??????????

Czesc dziewczynkia ale czeka mnie nadrabiana troszke jestem tu dopiro dwa dni i jakos nie moge sie wgrysc w temat wy takie zgrana a ja nowa...hmm ale mam nadzieje ze nie dlugo to sie zmieni:-)
U mnie dzionek zaczal sie dobrze raz pada raz nie ale teraz swieci slonko wiec jest super. Dzis rano moj M mial niezla przygode do pracy ma na 8 a wstaje po 6 bo od kad mamy pieska czyli gdzies tydzien postanowl ze bedzie z nim chodzil na ranne spacerki heh i dzis wlasnie wyszedl z pieskiem i piesek mu uciekl a ze to jeszcze szczeniak to nie bardzo raguje na swoje imie i nie chce przychodzic wiec musial sie za nim ganaic a najlepsze bylo to ze ostatni padalo u nas wies wszedzie mokro i bloto i tak po godzinnej zabawie w ganianego moj kochany przychodzi do domu po kolana w blocie ze zla mina heh a co dobre piesek caly czysty zadowolony hehe no ale jak chcial i uparl sie na rase husky to ma teraz za swoje bo te psiaki wlasnie slynal z uciekinierstwa i nie posluszenstwa a ja tak chcialam yorka:-)

Sol nie no asz tak zdolna to ja nie jestem :):) jakiś wadliwy chyba był bo do połowy podgrzał mi dowe i dalej nie chciał

ok kobitki ja dostałam już towar więc prędko nie zajrze ale jak coś waznego sie stanie to prosze o maila albo smsa :) bo nie wiem czy was potem nadrobie :)

Bibinka tak jak mówisz, niestety :(
Mama ale jak nic na dniach nie znajdzie to będzie brał co jest, byle nie siedzieć w domu, bo za siedzenie w domu nikt nawet mało nie zapłaci, a i on dostanie pier....ca

U mnie też jest brzydko i czasami pada deszcz:(
I weekend też zapowiadają u nas nie ciekawy także wyjazd do pałacu musimy ponownie przełożyć.
Jeszcze dwa dni pracy i weekend,wolne,odpocznę sobie no i w sobotę mam zabieg na 9 już umówiony także trzeba będzie stawić w gabinecie kosmetycznym.

agnieszka a co masz za zabieg? naczynka? kojarzy mi sie ze chyba kiedys obie o naczynkach pisalysmy...

reklama
lila to miał mąż przygodę,więcej ruchu niż chciał:-D.trzeba było yorka kupić,jak żonka radziła:-D

zmykam narazie,bo M wcześnie z pracy wrócił(szybko dziś matury poszły:-)) i jakiegoś nerw ma,szaleje:angry:.zaraził się ode mnie czy co???ja wiem,on wyposzczony na maxa jest i to dlatego...oj cieżko dziś może z nami być,zaraz mnie wzrokiem zabije,aż mi się śmiać z niego chce:-D.no nic uciekam,bo zaraz mi laptopa wyrzuci przez okno:angry:

paaaaaaaaaaa;*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry