Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
SOL- no niektorzy ludzie tak majaMaryla - a ty masz tendencje do psucia rzeczy?? Moja świadkowa z cywilnego była aparatkaWsiadła do autobusu i się zepsuł chwilę później, spaliła kilkanaście czajników, zepsuła mikrofalę, dwa samochody - z czego jeden jak w nim była a drugi ustąpił jej na przejściu - zgasł i już nie odpalił
Ogólnie sporo rzeczy psuła bez dotykania ich - wystarczy że była w pobliżu
![]()

wyobrazilam sobie ten samochod co jej ustapil i juz nie mogl odpalic i ten korek za nim

:-) cześć kobitki . po pierwsze mam strasznego doła nakrzyczałam wczoraj na starego swojego i w efekcie zemdlałam. no , powaliło mnie że ho ho .
nie wiem czy to efekt zdenerwowania czy efekt fasolki . okaże się. pogoda bry zimno .
.to faktycznie ostro było,jak zemdlałaś
.dobrze się dziś czujesz??wiesz,nie jesteś jedyna,mama,ja i kasiawie też szalejemy z hormonami,więc lepiej się nie zbliżać

U mnie też jest brzydko i czasami pada deszcz
I weekend też zapowiadają u nas nie ciekawy także wyjazd do pałacu musimy ponownie przełożyć.
Jeszcze dwa dni pracy i weekend,wolne,odpocznę sobie no i w sobotę mam zabieg na 9 już umówiony także trzeba będzie stawić w gabinecie kosmetycznym.
.trzeba było yorka kupić,jak żonka radziła
.zaraził się ode mnie czy co???ja wiem,on wyposzczony na maxa jest i to dlatego...oj cieżko dziś może z nami być,zaraz mnie wzrokiem zabije,aż mi się śmiać z niego chce
.no nic uciekam,bo zaraz mi laptopa wyrzuci przez okno