• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
U mnie też jest brzydko i czasami pada deszcz:(
I weekend też zapowiadają u nas nie ciekawy także wyjazd do pałacu musimy ponownie przełożyć.
Jeszcze dwa dni pracy i weekend,wolne,odpocznę sobie no i w sobotę mam zabieg na 9 już umówiony także trzeba będzie stawić w gabinecie kosmetycznym.

reklama
Witam :)

Jaka paskudna pogoda, gdzie jest słońce? kto je zabrał?

Sol dużo przeszłaś, ale jesteś silną kobietą. Rodziłaś w Kielcach? W którym szpitalu? No i co to za dobry lekarz :)

Maryla fajna sprawa taki pokaz, szkoda, ze u mnie go nigdzie nie organizują ;)

AGNIESZKA- zabieg na pajączki??pamietam mialas robic jakis czas temu;-)ja tez bym sobie zrobila ,ale mam tego tyle ze nawet sie nie zabieram:sorry2:
SOL- a jak jest w bloku-grzejniki jeszcze cieple czy juz po sezonie grzewczym??bo ja mam gazowe i w taką pogode musze wlączyć bo normalnie chlodno a ja zmarzluch jestem. masz jeszcze te zozole?:sorry2:;-)

AGNIESZKA- zabieg na pajączki??pamietam mialas robic jakis czas temu;-)ja tez bym sobie zrobila ,ale mam tego tyle ze nawet sie nie zabieram:sorry2:

Tak zabieg na pajączki.Już jedną sesje 15 minutową miałam,jeszcze dwie mnie czekają,kolejna właśnie w tą sobotę.
Ja nie mam tego dużo i są mało widoczne ale chcę zabrać się za to teraz bo później może być gorzej.
Ogólnie nie chce mi się jeździć w weekend ale nie mam innego wyjścia bo w tygodniu nie ma czasu a poza tym zapłaciłam z góry za całą sesję więc to mnie mobilizuję no i mowa tu o nie małej sumie więc tym bardziej szkoda mi ciągle przekładać albo rezygnować.

Czesc sol- kurde ja dalej nie moge poradzic sobie z moim suwaczkiem w sugnaturze :(:( nie wiem dlaczego za każdym razem to samo mi wyskakuje czemu??
SZCZESLIWA- jak ustawisz suwaczek to zaznacz na niebiesko ten bb code i wejdz w ustawienia na BB,potem w edytuj sygnature i tam wklej ten kod-ctrl i V i zaznacz zmiany i...gotowe-probuj do skutku wszystkie tak ustawialysmy!!! :)powodzenia:)

maryla - skończyłam 18-ście - nie muszę pytać o pozwolenie :-p

mama - mam nadzieję, wiem że ja muszę po nią pojechać dzisiaj bo zrobi aferę jak Marcin pojedzie. Tak więc muszę być na nogach jak przyjdzie pora :tak:

I to ma być kuwa MAJ? Do dupy z takim Majem :wściekła/y: Nie znoszę takiej pogody - jest zimno, wiatr wieje i na dodatek pada :wściekła/y:
no dobra juz nie mamkuje :):):)

no pamiętacie że kobieta zmienną jest :):) no ja jestem mega zmienna bo jak wcisnwłam wyslij odpowiedź to zaczeło boleć mnie podbrzusze ale tak dość mocno po środku a wczoraj i przedwczoraj przez chwile lekko po lewej stronie i mówie ty jajnik uspokuj sie to sie uspokoił :):) ale jak mnie tak dziś ścisneło to odrazu sobie pomyślałam że może sie uda :) więc znowu sie troche ale troszke tylko nakręciłam :)
ja nie wiem jak Wy ze mną wytrzymacie jak będe w ciąży :)
a wczoraj mówie do mojego sorka że tak najechałam na ciebie w weekend a on spoko nalezało mi sie miałaś racje - to sie nazywa miec gadane :) że nawet mąż uwieżył że źle robił :)

mama - już nie grzeją - mi też zimno bo też zmarzluch jestem :-p A zozole jeszcze mam :-D Łasuch :-D

elleth - przecież już ci pisałam że Kielce :-D Rodziłam na Czarnowie, moją ciążę prowadził Niziurski. Lekarz jak lekarz, opinie są o nim podzielone. Ja się znam z nim już 10 lat więc czasami nawet mówimy do siebie po imieniu :-D Zawsze mnie leczył i choć czasami miałam go dość przez jego humory to dopiero w ciąży zobaczyłam jaki on jest zmęczony już tym wszystkim. Pracuje w szpitalu i ma pełen etat. Ma prywatną praktykę i na dodatek wykłada na położnictwie. W 6 miesiącu myślałam że go pobiję i pójdę do innego - taka wściekła po wizycie byłam. 2 dni później poszedł na urlop na dwa tygodnie. W styczniu znowu się zobaczyliśmy - inny człowiek - znowu uśmiechnięty, dowcipny :-D Ale teraz już mniej pacjentek na prywatnym przyjmuje, czasami są pustki u niego w gabinecie - wyluzował - i to bardzo widać :tak: Szkoda że tyle mu zajęła ta refleksja :-( Ale widziałam się z nim ostatnio to był uśmiechnięty a on nie umie kłamać :-p Czasami mu trzeba o czymś przypomnieć, podpowiedzieć, nakierować ale to tylko człowiek i dopiero w ciąży to zrozumiałam :tak: Szkoda że tak późno :dry: Jest naprawdę świetnym fachowcem choć trochę roztrzepany :sorry: A jako człowiek - dusza - raz na grillu się spotkaliśmy bo poszłam z innym ginekologiem bo mnie zaprosił i się okazało że to grill ginekologiczny :-D Jeszcze nigdy się tak nie uśmiałam choć muszę przyznać ze ten zawód wyrabia wypaczone poczucie humoru :-p

Szczęśliwa - a proszę :-D

reklama
czesc

my dziś mamy wyjazdowy dzień wiec mnie nie bedzie no kto by tu za mną tęsknił heh ;)

wczorajsza imprezka mineła nam bardzo sympatycznie! :tak: dzieci i my dorośli bawiliśmy się dobrze. Nawet wstępnie umówiliśmy się na wspólny wyjazd w wakację:)

Pogoda dziś i u nas nie ciekawe ale nam to nie przeszkadza w realizacji pewnych planów;)) mąż ma urlop więc trzeba korzystać a jutro jedziemy nad morze! :))

szczęśliwa no suwaczek śliczny! :happy2:
Aga jasne pozbądź się tego, kobieta powinna mieć piękne nogi :-)
mama, marylka, eleth Sol i reszta witam was:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry