• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bibinka wypij sobie ciepłe kakałko :)

mama dzięki no ja tez tak głęboko mam nadzieje ale wole sie nie nastawiać bo po tem bardziej boli no ale co będzie to będzie byle nie konik :):)

reklama
czesc wszystkim
a ja dzisiaj umieram tak mnie brzuch boli

witaj kochana:tak:.jak noc przespałaś???macica się kurczy,weź sobie coś przeciwbólowego.tulę mocno!!!

mama ,a wiesz,że mi tez trochę lepiej po tym naszym wczorajszym:-)?ale tak do końca,to normalna dziś nie jestem:sorry2:

sol ajajaj,przystojny Mareczek:-).faktycznie ,wybór to Ty miałaś:-D.no i jeszcze ten z firmy informatycznej,co Cię ciągnie do pracy,tak???:-)

marylka ja już po herbatce:tak:

dziewczynki ide sie polozyc bo nie do zycia jestem:-(
ten brzuch mnie tak boli i jeszcze ta pogoda pochmurna ze nie chce sie zyc
ahh zmykam nie bede wam smecic

SZCZESLIWA- lec do tatusia Twojego maluszka:tak:byle ostroznie;-)
SOL- namącilam Ci w glowie:rolleyes2: fajnie tak czasem powspominac:wink:
PAULA- niestety macica musi sie obkurczyc i troche moze bolec-wez no spe nie mecz sie kochana...i lez jesli mozesz:tak: sciskam Cie
SOL- TY wariacie:yes::yes:-jak to u Maryli będzie dzik:oo::oo2: ale sie nasmialam!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
bibinka - no miałam kilku do wyboru :-p A B już mnie nie ciągnie do pracy - musiałam mu tylko parę rzeczy przetłumaczyć :-p Był ginekolog, trzech informatyków, gitarzyści, przyszły prawnik :-D No lista długa - a wybrałam mojego kochanego informatyka i dobrze mi z nim :tak:
paula - proch i odradzam ciepłe okłady bo możesz krwotoku dostać. Za to polecam spacer - mięśnie jak pracują i się zagrzeją to ładnie przestają boleć :tak:
mama - no tur jest za duży :-D a małe dziki ważą około 2 kg jak się rodzą więc nie ma tragedii :-D I są małe :-D I słodkie :-p

A jeśli mowa o konikach :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
BIBINKA- no ja narzie tule sie z moim Domisiem i est milo:tak:ale wiesz -dzien dopiero sie zacząl i nie wiem kiedy wybuchne-mam nadzieje,ze dzis "jakoś bedzie";-)
SOL- nie no mam nadzieje,ze Marylka bedzie miala swoje blizniaki i od razu parke i bedzie superow a z tym koniem to nie chce mi sie wyswietlic :oo2: mieli i mieli:hmm:
chyba sobie strzele jeszcze jedną kawke albo tak jak Marylka pisala kakao:laugh2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry