• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama - to otwórz w nowej zakładce i od razu odśwież F5 - powinno zadziałać :tak:

reklama
mama może dziś nie będzie tak źle,chociaż jak mówisz dzień dopiero się zaczął...moja Ala póki co zajęta tym i tamtym,więc korzytam z okazji i siedzę na BB,bo jak jej się znudzi,to...ja myślałam,żeby się red bulla napić,ale to jest chyba zły pomysł,wszystko bym rozniosła:-p
sol ale maleństwo z tego konika:tak:
maryla:-D:-D:-D,konik też ma owłosioną klatę,tylko mniej:-D.

bibinka no lepiej nie ryzykowac :)

a ja jak przykładna przyszła mama jem bułeczke z wędzoną makrelą z odrobina majonezu i rzodkiewkami z pod szklarni :) popijam sokiem warzywnym :) ale zaraz chyba zrobie sobie herbate tylko musze iść czajnik kupić bo mi sie wczoraj spalił :(

SOL dzięki, i psieplasiam;-)
Mama a już się bałam, że na odwyku jesteś ;-)
mąż mój dziś na rozmowie o pracę, i chcą go, ale musim się zastanowić, bo nie chcą za dużo dać zarobić:crazy:

Aga jasne pozbądź się tego, kobieta powinna mieć piękne nogi :-)
To prawda :tak: i do tego właśnie dążę ;-)
Udanego wypadu nad morze życzę a przede wszystkim dużo słońca:)
[/QUOTE]
agnieszka a gdzie te pajaczki usuwasz,na nogach,na buzi??laserem?
Ja usuwam pajączki na nogach.Zdecydowałam się pozamykać naczyńka laserem bo nie wierzę w kremy :dry: jakoś nie mam przekonania dla tego typu leczenia.
Przede mną jeszcze 2 sesje i mam nadzieję że na tym się skończy.

No nic uciekam dalej sprzątać :sorry2:
...i kawkę zrobić:)

Maryla - a ty masz tendencje do psucia rzeczy?? Moja świadkowa z cywilnego była aparatka :-D Wsiadła do autobusu i się zepsuł chwilę później, spaliła kilkanaście czajników, zepsuła mikrofalę, dwa samochody - z czego jeden jak w nim była a drugi ustąpił jej na przejściu - zgasł i już nie odpalił :-D Ogólnie sporo rzeczy psuła bez dotykania ich - wystarczy że była w pobliżu :-D

hej wam

Ja netka nie mam,,a jestem u siostry wiec wpadlam na BB,zeby dac znac ze zyje..
Juz u mne w miare....nawet mozna powedziec ze oki...

Pozdr

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry