• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam Wszystkie Staraczki,
melduję, że żyję, miewam się średnio.
Dziś pierwsza @ "po por....", zatem można znów "działać"...
Trzymam za wszystkie staraczki kciuki!!
Wszystkim zafasolkowanym gratuluję!
Pozdrawiam serdecznie.

reklama
MLODAM- pewnie,jak nic nie znajdzie to trzeba brac co jest:sorry2:a jak u pani projektant;-)??
LILA- ogarniesz sie z nami i bedzie dobrze:tak:to sie Twoj facet nagiegal:-D:-D:-D
MARYLKA- jakby co dam sms'ka:tak:
JOSEPHINE- witaj:tak:a Agnieszka idzie na zamkniecie naczynek na nogach:tak:jak Poldus-zdrowy??

agnieszka a co masz za zabieg? naczynka? kojarzy mi sie ze chyba kiedys obie o naczynkach pisalysmy...

o juz doczytalam i wiem :) wiec nie zwracaj uwagi na posta :)
zgadzam sie co do kremow, ale powiem ci, ze mnie laser tez zniechecil. zrobilam 3 seanse przed ciaza i bylo jako tako, a w ciazy i po tak mnie wysypalo na udach, cale pajeczyny z eteraz to nie wiem jak to ogarne... normalnie chyba 10 seansow nie styknie..; do tego ten nieprzyjemny bol...nienawidze tego uczucia... moze kiedys sie zdevvyduje ponownie, ale chyba jak zakoncze ciaze bo po doswiadczeniu juz wiem, z ena mnei ciaza wplywa pajaczkowo ( moja tesciowa tez, usunela wszytsko po ciazach). Powodzenia na zabiegu!!!!
papa

witaj mama i inne kobitki :)
poldus zdrowy jak ryba. Wlasnie wrocilismy o 11h30 od pediatry i z zakupow. Mial 2 szczepienia ( powtorki) swinka odra rozyczka. Za miesiac jeszcze ospa. 16 miesiecy, 12kg i 84cm, piekne chlopaczysko :) zadowolona jetsem z nbilansu, ide po kawke i poczytac. U nas sloneczko, maly spi. Jak wstanie to spacer nim o 14 przyjdzie niania ( a ja bede sie kuc...)
a wy jakie plany na dzis?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wszytkich jestem tu nowa i pragne do Was dołaczyć.
bardzo chciałabym zafasolkować. staramy sie z tż juz od 2 latach i nic no ale mniejmy nadzieje ze w tym roku sie uda

BIBINKA- no to ratuj sie kto moze-Twojego też dopadlo:crazy:
AGRAFKA- witaj u nas i zycze powodzenia!!

:-) ja ogólnie czuję się źle pobolewa mnie lewy jajnik , i mam wrażenie że jakoś mi nie za dobrze ale czasami tylko . może to efekt pogody ,przy ostatnim @@@ też tak się czułam ale teraz biorę ten CASTAGNUS już przez cały ten cykl i może to ma wpływ na samopoczucie , :zawstydzona/y:nawet ostatnio załważył mój kochany mmmm ,,, (że schudła mi dupka ) jakoś sama nie zauważyłam jak ostatnio kupowałam spodnie pomyślałam że rózne firmy różne rozmiary .wskoczyłam na wagę i rzeczywiście 4 kg mniej , niby nie specjalne się odchudzam ( mam 164 wzr, i waże dokł. 50kg , ) :szok:.
:-) dzięki za przyjęcie do klubu hormonków :-D:-D

A u mnie ciągle leje, a chciałam do rosmanna iść :/ ale w taką pogodę to mnie się nie chce nosa wyściubiać :)

reklama
Witam Wszystkie Staraczki,
melduję, że żyję, miewam się średnio.
Dziś pierwsza @ "po por....", zatem można znów "działać"...
Trzymam za wszystkie staraczki kciuki!!
Wszystkim zafasolkowanym gratuluję!
Pozdrawiam serdecznie.
EWELINA- witam i zagladaj czesciej do nas:tak:
JOSEPHINE- jakie plany?? ja dzis z Wami siedze bo nic nie zalatwie bo nie chce sie wychodzic z domu,na ogrodzie tez nic nie zrobie bo pada i jak mam siedziec przed tv to wole z Wami:tak::-Ddom posprzatany,pranie zlozone,obaid prawie gotowy,Domi wybawiony,teraz poszedl do gory i sie bawi zaraz Go klade i tk stukam z Wami:tak:
MARAN,ELLETH- witam i Was kobiety w ten denny pogodowo dzien:angry::happy2:ja zjadlam rogala z makiem i zoltym serem i wypilam duzy kubek kakao i jest mi blogo:happy::rofl2:
bb77- JA TEZ CHCE TYLE WAZYC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja mam 170 i 68,69 kg........

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry