• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Idę sobię trochę poćwiczyć, a potem zjem sobie jogurci, pokroje sobie warzywka na zupkę i może skoczę do tego sklepu.
Mama witaj. Smacznego.

A ja dziś jestem na bierząco :D

reklama
Hejka,

oj dopiero teraz mogłam do was zajrzeć. Urwanie głowy...
maran-atha, ja wyjezdżam w niedzielę wieczorem i będę do następnej niedzieli. A jak mi będzie źle to wracam do domu
agrafka witaj i rozgość się !!!

spadam na lunch :))))

mama rogalika powiadzasz... ja na diecie białkowej jestem póki co więc zadnego pieczywa, ziemniaków, makaronów, ryżu... ogólnie cukru, węglowodanów i tłuszczy nic... ale schudłam przez miesiąc 6kg więc ta dieta mnie motywuje hehehe...

Hej witam:)) Ja wczoraj miałam gości więc miło czas spędziliśmy przy winku, ale z tego co czytam, tu na bb było wczoraj bardzo wesoło:-D
Dziś musiałam robić sobie badania krwi do pracy więc od samego rana byłam w przychodni, dopiero wróciłam i właśnie popijam kawę;-)
Co do wagi to mi się trochę przytyło, ważę ok 63kg a jeszcze niedawno było 5 kg mniej:zawstydzona/y: no nic na lato wrócę do formy;-)

zapmarta to żeby Ci chociaż pogoda dopisała... tego Ci życzę, bo jak pogoda będzie smętna to nie wysiedzisz tyle nad morzem na bank no i do tego bez małżonka...

Witam ...

U nas też paskudnie ... kisimy się w chatce, wypad na zakupy odpada :-(a mała chyba skok zalicza, bo wszystko oprócz cyca jest feee :baffled:

Wczorajszy wypad do prawnika udany ... ogólnie w beznadziejnej sytuacji nie jestem, ale i tak mam nadzieję, że uda się zaciążyć i na razie do 'biedrony' nie wracać :rofl2:

Tempka dalej szaleje, ale jak @ się nie pojawi, to za tydzień testuję :-)

agrafka26
, witaj :-)
ewelina28, owocnego działania ;-) kciukasy zaciśnięte :-)
jeżynka, też bym sobie lampkę wina strzeliła ... a tu już rok abstynencji stuknął ...
bb77, niezła akcja :szok: M się musiał konkretnie wystraszyć ... ale jak ty taki chudzielec jesteś, to trudno się dziwić, że się ledwo na nogach trzymasz :-p

co do wagi, to ze mnie jak na razie mały pasibrzuch wysysa ... zatrzymało się na 5 kg mniej niż przed ciążą, ale pewnie jakbym się potrafiła oprzeć słodyczom, to by się jeszcze coś zrzucić udało ...
tylko z drugiej strony po co się katować, jak mi się kolejny 'nadbagaż' marzy :rofl2:

maranatha mój K. stosuje ta samą dietę co Ty i schudł już ponad 10 kilo w ciągu 6 tygodni:) jeżeli mogę wiedzieć to w jakiej dzielnicy Dublina mieszkasz?

mama rogalika powiadzasz... ja na diecie białkowej jestem póki co więc zadnego pieczywa, ziemniaków, makaronów, ryżu... ogólnie cukru, węglowodanów i tłuszczy nic... ale schudłam przez miesiąc 6kg więc ta dieta mnie motywuje hehehe...
MARAN- napisz mi prosze cos wiecej o tej djecie-czego nie jesz a co jesz i w jakich godzinach-jak masz rozlozone posilki w ciagu dnia;-)??
ZAPMARTA- witaj i samcznego:tak:u mnie zaczelo padac ...znowu:wściekła/y:
JOL-super ze wizyta udana i jest szansa ze nie wrocisz do pracy:happy2:
JEZYNKA- witaj:rofl2:

reklama
Nie do mnie pytanko, ale też kiedyś stosowałam :)

dieta białkowa to dieta dr Ducana - je się białko do woli (czyli chudy twaróg, ryby mięso kurze bez skóry, jajka wołowina itd.) w drugiej fazie dodaje się warzywa - więcej poczytasz w książce nie potrafie schudnąć znajdziesz ją na chomiku

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry