• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Efekt był. Na pierwszej fazie (6 dni) schudłam kg (tzn. tyle wody mi zeszło), potem stosowałam schemat 2/2 dwa dni czystych protein + dni proteiny i warzywa. Wytrzymałam jeszcze 2 tygodnie, bardzo zaczęły boleć mnie oczy i w ogóle słabo się czułam. Ćwiczenia w diecie nie są konieczne z innego forum wiem, ze dziewczyny nie ruszały się i ładnie chudły, ja ćwiczyłam godzinkę aerobic, bo chciałam poprawić kondycje. Ogólnie dieta jest fajna, jest dużo świetnych przepisów. Ja często z nich korzystam, jednak włączyłam do diety trochę węglowodanów (kasza,ryż, makaron rano musli z jogurtem) no i warzywa.

mama ja jem do woli ale tylko proteiny, nie mam posiłków o określonych porach, ale minimum 4 dziennie jem. Nie ćwicze, tylko spacery szybkim krokiem z wózkiem gdzieś ok. 1godziny dzienni bo Ala dłużej nie wysiedzi mi w wózku, odkąd zaczela chodzic to wózek jest beeeee.... no ja II faze mam 5/5 czyli 5 dni same proteiny i 5 dni warzywa i proteiny... dla mnie fajna dieta bo nie jestem głodna a efekty jak dla mnie super :) kupiłam sobie książke z przepisami dr Dukana i nie jem jakoś strasznie monotonnie więc jest ok. jak będe już w ciązy to oczywiście troche sobie zmodyfikuje tę diete ale myśle, że jak ktoś lubi mięsko to ta dieta jest dla niego, a ja bez mieska nie umiałabym żyć hehehe...

Mama u projektantki git:-). pozapisywała wszystkie nasze sugestie i zmiany. zastanawiamy się teraz nad zadaszeniem tarasu tylko, czy zostawić jak jest (zadaszony na całej długości i na szerokość w połowie - dach przedłużony), czy zrobić przełamanie dachu, podnieść koniec i wydłużyć na cały taras, chyba bedziemy skłonni ku tej 2 wersji, czekamy na rysunek jak nam przyśle. Chcemy by nam zmieniła też wejscie do domu, bo mi się nie podoba co zrobiła :-p

ja juz po pracy, dziś wyjątkowo. coś jestem łatwa do wściekania... :-( byle pierdoła mnie wkurzyła. szok, az na siebie zła jestem.:-(

hej wszystkie,z którymi się dzisiaj nie "widziałam":-)

mama jak tam:-)???M pokręcił się z miną straszną,nic się nie odzywał i... wyszedł na basen:sorry2:
młodam witam w klubie,jest nas coraz więcej wściekłych babeczek:-D

hm... klub wściekłych :PP ja bym tam wolała klub pozytywnie nakręconych albo zadowolonych a nie mogących w danej chwili zabic... wrrrrrrrr :/

MLODAM- to super ze u projektanta do przodu i slucha Waszych sugestii:tak:ja osobiscie wole markize niz na stale zadaszony taras bo jesienią i zimą bedziesz miala ciemno,ale to Wasze decyzja-my mieslismy robic takie wlasnie zadaszenie i w koncu zrezygnowalismy;-)
MARAN- dziekuje bardzo za info:tak:
BIBINKA- a umnie jakos do przodu pozytywnie;-):-)Domi pi od 14 ja mam cisze i spokuj to zadowolona jestem i dzis nic mnie jeszcze nie wkurzylo-no moze raz krzyknelam na Domisia ,ale to niegrozne bylo;-)zaraz obiad trzebaby zjesc:happy2:a Twoj mąż faktycznie chyba wyposzczony i może juz potrzebuje chociaz przytulenia,poglaskania...i Mu humor wroci,chyba ze ktos w pracy Go wkurzyl:baffled:a jak Ty sie trzymasz,jak Ala-jutro idzie do przedszkola??

młodam no ja się nie czuję pozytywnie zakręcona z moimi nerwami:-D.a z tym zadzaszeniem tarasu,to myślę,że mama ma rację.ja osobiście nie mam domu,ale widziałam kilka z zadaszonym tarasem i strasznie ciemno musiało być w salonie:tak:

mama zapisałam Ale na jutro do pediatry na sprawdzenie,no i nie wiem ile ten antybiotyk dawać,bo na pogotowiu Ala tak płakała,że zapomniałam zapytać.no i na łokciu ma krosty ze strupkami:baffled:.do przedszkola od poniedziałku,jak bierze ten antybiotyk,to się boję ją posyłac.cieszę się,że u Ciebie lepiej;)

reklama
mama, bibinka co do tarasu: moja kumpela ma tak zadaszony i ona ma nie zaciekawie w salonie, ale poza tym tarasowym nie ma okna. a ja bede miała z tyłu od kuchni swiatlo-jak nie zasune drzwi do kuchni, a dwa bedzie miejsce na stol i krzesla i to jest wysuniete-takie polkole i tam beda okna, to bedzie doswietlac.
wiecie ostateczna decyzja jeszcze nie padła ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry