• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol, dobrze, że dogadałaś kierowcy. Niech się nauczy szanować pieszych.
pysia nie, że wszystkie. Czasem jest tak, że jak się zamieszka z drugą osobą, to się można wiele rzeczy dowiedzieć. Inaczej jest się spotykać, a inaczej mieszkać razem. Ale każdy postępuje jak chce. Ważne, żeby nam było dobrze z tym jak żyjemy:)

reklama
zapmarta - a rób sobie :-p mój mąż nie jest w stanie mnie zmusić bo po mnie spływa :-p Po za tym siądę jak mi nerwy puszczą o tą lekarkę - jutro chyba pójdę do Izby lekarskiej złożyć oficjalną skargę :tak: A potem jak się będę lepiej czuła to siądę - chwilowo umieram :-(

Zaraz spadam się wykąpać i do łóżeczka bo naprawdę nieciekawie wyglądam i się czuję :-(

Jezynka, wiem o co Ci chodzi ale nie będziemy mieszkac przed ślubem :-):-):-)
Sol, ja też miałam lenia jak pisałam licencjata, a teraz mi się trochę tęskni za szkoła i mam nadzieję, że ruszę od października

Ja na razie pasuje - już 6 lat studiuję i mi chwilowo zbrzydło :tak: Może kiedyś wrócę na magistra ale jeszcze nie teraz :tak:

Witajcie dziewczyny. Szukałam długo jakiegoś fajnego forum żeby poklikać o wspólnym temacie aż trafiłam tutaj. Jak widać po suwaczkach mam dwie córeczki i zaczęliśmy starać się o trzecie dziecko. Mam ogromną nadzieję, że to będzie chłopiec. Mój mąż woli dziewczynkę, jest praktyczny. Ja bym chciała w końcu wyczekanego synka Adasia ( imię miałby mieć po tatusiu). No ale na razie staramy się :)
EWCIA822- witam Cie i widze w koncu jakas mamuka co juz ma 2 i stara sie o trzecie!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:tak jak ja-zagladaj czesto:-Di zycze zeby byl synek:-)
Dziewczyny ratunku !!!! :-D pamiętacie moją 3 dni temu owulację zrobiłam test i znowu jest pozytywny ten owulacyjny oczywiście ( poprzedni pozytywny był w niedziele) wiecie o co może chodzić ???
JSORBEK- gdziesz czytalam ze testy wychodza pozytywnie jak sa po 1-do bani np.na te z allegro narzekaja a po 2-jak sie na torbiela...nie chce straszyc tak czytalam ,moze masz jakies lipne i wciaz pokazuja owulke....
Nie marudź ja 167 i 66 kg :-pJakiś baran jechał za szybko i nas nieźle ochlapał - na jego nieszczęście stanął 20 metrów dalej - a ja byłam wściekła - wydarłam się na faceta a na koniec mu życzyłam żeby ktoś go kiedyś tak ochlapał :wściekła/y: Cwaniak w samochodzie suchy a ja mokra i brudna :wściekła/y:Kultury kierowcy brak !!!
SOL- ham jeden!!!!!! a jesli chodzi o przedstawienie w przedszk.to ja ide jutro z Domisiem na przedstawienie z okazji dnia ziemi i pewnie sie porycze;-):sorry2:a Zuza wciaz spiewa te piosenki co jutro bedzie spiewac-normalnie wzruszenie...i dobra juz nie marudze z waga:dry:choc jest za duza i juz:crazy:mimo ze niby w normie...

mama, jak to nie będzie Karaluchów dziś ???? o nie ja bez tego nie usnę !!!
ZAPMARTA-beda karaluchy:tak:wlecialam na chwile:tak:
WISIEŃKA- jak tam fryzura i kolor mam nadzieje ze tak:-)a nie tak:crazy:....daj znac bo czekamy!!!
witam wszystkie dziewczyny:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Sol to Ty wieczny student jesteś :-D:-D:-D
Ja byłam u moich i dooopa, więcej się nie odezwę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Lecę na moje allegro zamówic w końcu mój cudowny welon i pewnie jakąś bluzeczkę. I już mi się micha cieszy :-D:-D:-D to tak na poprawę humoru

Mamo,
witaj :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry