• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Najpierw wam napiszę a potem nadrobię. Mąż mnie nie poznał:-) Z długowłosej blondynki zmieniłam sie w półdługą jasną szatynkę. Przeżył szok. Ale już doszedł do siebie. Jutro wrzucę zdjęcie. To ocenicie. Na razie nie żałuję. Zobaczymy jak to będzie.:szok::szok::szok::szok:

reklama
hmmmm gdzie ta wisienka w nowej fryzurze??
ja biore kwas foliowy jak na razie a jak zaciąże to się zobaczy... ale pewnie jakieś witaminy dla kobiet w ciąży, chyba że będą wskazania do brania czegoś tam jeszcze innago, ale mam nadzieje, że takowych nie będzie...
ja już wykapana siedze przed kompikiem a mój mąż w pracy do 23:00 więc pewnie około 23;30 do domku zląduje...
a tak poza tym to ostatnio mam wrażenie, ze wszystkie babeczki staraja sie o dzidzie bo jak tak rozmawiam czasem z moimi znajomymi to wychodzi na to, że chcą w następnym roku rodzić... baby boom sie szykuje czy co??
No i nie wiem czy to moje wyczulenie czy naprawde tyle kobiet w ciąży bo gdzie nie pójde tam brzuchatki i tak mnie ten widok rozczula, że już sie nie mogę doczekać swojego brzuszka...chyba mi sie na głowe rzuca to pragnienie drugiego ludzika:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
tez tak czasem macie??

Odnośnie testów owulacyjnych to ja sie nie znam bo nigdy nie stosowałam, ale chciałam Was zapytać czy warto jest zakupić?? czy są wiarygodnie?? Napiszcie mi coś w tym temacie prosze :)

hmmmm no to nieźle jak Cię nie poznał. Dobrze, że miałaś klucze od domu bo by jeszcze Cie przegonił ;) hihihi czekam na zdjęcie. dobrej nocki mama :)

maran-atha no znowu wyż nam się widoć szykuje w kraju ;) niech się rodzą dzieci a co. Ja tam z wyżu jestem, i jak widzę wiele z mojego rocznika, albo urodziło w tym roku, albo już w ciąży, także szał...

Ostatnia edycja:
No dobra. Macie. To tak na szybko! Dla mnie to totalna zmiana. Ja miałam blond włosy do połowy pleców!!!!!!!! Dzięki kochane, ze czekałyście na mnie, az się wzruszyłam.:-)

Załączniki

• 20100506173.jpg
    20100506173.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 70
Ostatnia edycja:
mama, Kasiawie, Sol dobranoc:-)
maranatha, tez tak mam, wszędzie widzę ciężarne, :-) może rzeczywiście jest ich więcej. U mnie testy 2 razy pokazały owulację, więc już nie chcę nowych kupować, ale może miałam ze złej firmy.:dry:
Wisienka nono, jaka zmiana kolorów, Na pewno wyglądasz super:tak:

Teraz na tym ciemnym mam jasne pasemeczka ale nie widac bo to zdjęcie komórką. I takie jest sobie a nie mam kabla do aparatu!

WISIENKA ładnej kobietce w każdej fryzurze i kolorze do twarzy:tak::tak::tak: Zaszalałaś aż mąż Cię nie poznał - ale musiał mieć minę:-D:-D:-D
Dziewczynki ja też już uciekam DOBRANOC;-)

i w dupę jeża nigdzie nie pojedziemy pogoda do dupska za przeproszeniem zimno i ciągle pada. nad morze nie ma sensu wogóle jechać tak samo do parku jurajskiego! :-( innym razem.. trudno... takie życie.

teraz zmykam jeszcze do męża bo siedzimy sobie razem..wypiliśmy piwko pojedliśmy oliwki i oglądamy tv :) miło jest.
Mam nadzieje że nie zasne i jeszcze tu pozniej zaglądnę!
narazie

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry