• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A ja wysprzątałam kuchnię i salon, a teraz kombinuję, czy by pączków nie zrobić...:zawstydzona/y::zawstydzona/y: bo jakos jak o nich pomyśłałam to ślinka mi poleciała....hmm...

reklama
aga jak poszło na zabiegu, czy to boli bo mam 2 na twarzy takie małe ale widoczne, ile to kosztuje bo juz wydałam pół wypłaty a jeszcze usg piersi i fryzjer a następna dopiero 5:-(
Ja mam wykupione 3 sesje.Na całe moje nogi+ zestaw specjalnych kosmetyków do pielęgnacji po laserze+jedno znieczulenie zapłaciłam 465 funtów.Pierwsza był robiona tak na spokojnie,próba dwóch laserów,oględziny i troszkę kucia.Ogólnie mocnego bólu nie było.Pierwsze 10 kuć da się wytrzymać potem już troszkę gorzej bo wszystko drętwieje,piecze i Ja na tym etapie zaczynam się stresować i odczuwać nie wielki ból ale da się wytrzymać.Drugą sesję mam w sobotę na 9 rano.A 3 jeszcze przede mną.Taki zabieg trwa 15 minut więc do przeżycia:)
Wiesieńko jak będziesz miała możliwość to usuń sobie aby nie mieć z tym w przyszłości większych komplikacji.Ty pewnie zapłacisz mniej.Moja koleżanka jak robiła w Pl to za całą twarz dała 360zł i teraz nie ma śladu:)
Warto!!

no i nie zdążyłam wczesniej.. a teraz to juz czas spać.
Do jutra koleżanki! :)
Dobrej nocy!

Wstawać śpiochy !!!

Ja mam dzisiaj poranny nadmiar energii :baffled: Włoski zafarbowane, pranko się suszy, śniadanko wszamane, kawka wypita ... a teraz usiłuję dokarmić małego pasibrzucha, bo się właśnie obudził i lipa ... brechta się, a jeść nie chce :szok: a cycuś pęka w szwach :baffled:

Z mojego przyszłotygodniowego testowania raczej nici, bo wczoraj komputerek zmienił zdanie i stwierdził, że przeprasza, ale owulki chyba jednak nie było :-(ehhh

Wisieńka, super fryzurka !!! ślicznie wyglądasz :-)

No i nie wiem czy to moje wyczulenie czy naprawde tyle kobiet w ciąży bo gdzie nie pójde tam brzuchatki i tak mnie ten widok rozczula, że już sie nie mogę doczekać swojego brzuszka...chyba mi sie na głowe rzuca to pragnienie drugiego ludzika:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
tez tak czasem macie??

Odnośnie testów owulacyjnych to ja sie nie znam bo nigdy nie stosowałam, ale chciałam Was zapytać czy warto jest zakupić?? czy są wiarygodnie?? Napiszcie mi coś w tym temacie prosze :)
MARAN-ja uwazam ze testy owulacyjne sa dobre jak kobieta ma b.nieregularne cykle i do tego dluuugie i faktycznie ciezko trafic w owulacje a jak juz uzywac ta naprawde dobrych firm i trzeba sie nauczyc interpretacji bo to troche dziwnie dziala-jak zbliza sie owulka to juz testy wychodza z 2 kreskami tylko kazdego dnia wychodzi ciemniejsza i trzeba wiedziec kiedy to juz jet ta kreska bo ma byc ciemniejsza od testowej to wtedy wiadomo ze owulka bedzie w ciagu 24-48 godz takze nie jest to takie proste....

a jesli chodzi o mega checi do kolejnego maluszka to tez tak mam i juz pisalam dziewczynom ,ze to iz mam 2 dzieci nie znaczy ze opdchodze to tego "na luzie" -BARDZO chcemy tej dzidzi-tak samo mocno jak Zuni czy Domisia:tak:;-) tak wiec jak tez wszedzie widze babeczki w ciazy,ogladam sie za wozkami i .....no wiesz:-)
Najpierw wam napiszę a potem nadrobię. Mąż mnie nie poznał:-) Z długowłosej blondynki zmieniłam sie w półdługą jasną szatynkę. Przeżył szok. Ale już doszedł do siebie. Jutro wrzucę zdjęcie. To ocenicie. Na razie nie żałuję. Zobaczymy jak to będzie.:szok::szok::szok::szok:
WISIEŃKO nasza piekna-super CI w tym kolorze i w tej dlugości:tak:i wcale sie nie dziwie ze Pol Cie nie poznal bo ja jak patrzylam na Twoje zdjecie i na avator to tez bym nie powiedziala ze to jedna osoba-takze dalaś czadu:-D:-Dpozytywnie-warto bylo czekac na Ciebie-choc ja odpadlwm:sorry2:ale nadrobilam juz-no to pieknego mamy skarbnika:rofl2::rofl2:

Witam sie z rana chyba pierwsza:sorry2:my z Domisiem zaraz szykujemy sie bo jedziemy do Zuzi na przedstawienie:tak:;-)milego dnia i ...tak,tak-mam Was na oku:-)

Witajcie dziewczyny:-)
Ja juz po śniadanku i kawusi.
Wisieńko ładna odmiana,ale 3 godz to faktycznie sporo:szok:ja musze dzis sie umówic na jakies czesanie bo z atydzien ide na wesele:szok:

mama udanego występu w przedszkolu:-)

Ja dzi snarazie czuje się dobrze nic mnie nie boli,oprócz piersi,jest nieźle:-)suwaczki łądnie się przesuwają:tak:

Czesc KasiaWie:) ja też jestem już po śniadanku i kawusi .... z tym jedzeniem to nie wiem jak bedzie ciągle jestem głodna ale nie mam jakiś specjalnych zachcianek he he he ja w poniedziałek ide na badania i jak tylko beda wyniki to smigam do ginka na usg:):)

reklama
Ja jestem ciekawa czy mi we wtorek zrobi usg,muuuusi!!!!ja mu powiem ze nie wytrzymam :-)
a te badania wszytskie to szok,najabrdziej mnie wkurzaja stare babcie które mają problemm jak kobieta w ciąży wchodzi bez kolejki,one mają cały dzien i cąły dzien moga sobie siedziec i czekac:angry::-)

a głona to ja też cały czas jestem,az sie boje bo nie chce tyle przytyc,jesczze po pierwszej ciąży zostało mi kilka kg a tu juz nowe idą :-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry