Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam wykupione 3 sesje.Na całe moje nogi+ zestaw specjalnych kosmetyków do pielęgnacji po laserze+jedno znieczulenie zapłaciłam 465 funtów.Pierwsza był robiona tak na spokojnie,próba dwóch laserów,oględziny i troszkę kucia.Ogólnie mocnego bólu nie było.Pierwsze 10 kuć da się wytrzymać potem już troszkę gorzej bo wszystko drętwieje,piecze i Ja na tym etapie zaczynam się stresować i odczuwać nie wielki ból ale da się wytrzymać.Drugą sesję mam w sobotę na 9 rano.A 3 jeszcze przede mną.Taki zabieg trwa 15 minut więc do przeżyciaaga jak poszło na zabiegu, czy to boli bo mam 2 na twarzy takie małe ale widoczne, ile to kosztuje bo juz wydałam pół wypłaty a jeszcze usg piersi i fryzjer a następna dopiero 5:-(
Włoski zafarbowane, pranko się suszy, śniadanko wszamane, kawka wypita ... a teraz usiłuję dokarmić małego pasibrzucha, bo się właśnie obudził i lipa ... brechta się, a jeść nie chce
a cycuś pęka w szwach 
MARAN-ja uwazam ze testy owulacyjne sa dobre jak kobieta ma b.nieregularne cykle i do tego dluuugie i faktycznie ciezko trafic w owulacje a jak juz uzywac ta naprawde dobrych firm i trzeba sie nauczyc interpretacji bo to troche dziwnie dziala-jak zbliza sie owulka to juz testy wychodza z 2 kreskami tylko kazdego dnia wychodzi ciemniejsza i trzeba wiedziec kiedy to juz jet ta kreska bo ma byc ciemniejsza od testowej to wtedy wiadomo ze owulka bedzie w ciagu 24-48 godz takze nie jest to takie proste....No i nie wiem czy to moje wyczulenie czy naprawde tyle kobiet w ciąży bo gdzie nie pójde tam brzuchatki i tak mnie ten widok rozczula, że już sie nie mogę doczekać swojego brzuszka...chyba mi sie na głowe rzuca to pragnienie drugiego ludzika
tez tak czasem macie??
Odnośnie testów owulacyjnych to ja sie nie znam bo nigdy nie stosowałam, ale chciałam Was zapytać czy warto jest zakupić?? czy są wiarygodnie?? Napiszcie mi coś w tym temacie prosze![]()
;-) tak wiec jak tez wszedzie widze babeczki w ciazy,ogladam sie za wozkami i .....no wiesz:-)WISIEŃKO nasza piekna-super CI w tym kolorze i w tej dlugościNajpierw wam napiszę a potem nadrobię. Mąż mnie nie poznał:-) Z długowłosej blondynki zmieniłam sie w półdługą jasną szatynkę. Przeżył szok. Ale już doszedł do siebie. Jutro wrzucę zdjęcie. To ocenicie. Na razie nie żałuję. Zobaczymy jak to będzie.![]()
i wcale sie nie dziwie ze Pol Cie nie poznal bo ja jak patrzylam na Twoje zdjecie i na avator to tez bym nie powiedziala ze to jedna osoba-takze dalaś czadu
pozytywnie-warto bylo czekac na Ciebie-choc ja odpadlwm
ale nadrobilam juz-no to pieknego mamy skarbnika

my z Domisiem zaraz szykujemy sie bo jedziemy do Zuzi na przedstawienie
;-)milego dnia i ...tak,tak-mam Was na oku:-)
ja musze dzis sie umówic na jakies czesanie bo z atydzien ide na wesele

:-)