• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
maranatha czekasz na męża widzę, mój K. w pracy, wróci dopiero rano... ehhh nie lubię sama spać:sorry2:
Wisienka czekamy na więcej zdjęć:tak:

Jezynka, ja biore feminatal :)))

Nika,chwilowe zdenerwowanie, ktore przeszlo

mama, poryczalam sie znow. ja to tak mam przed @ bo to juz w sobote...Mama mi cos powiedziala, nie na mnie ale normalnie az sie poplakalam, gdy wyszlam od niej. :((( biedna moja...czasem mnie denerwuje, a i tez nierz mi Mamy naprawde szkoda :(((

Ja to jus placzka jestem.

Wisienka, ale slicznotka z Ciebie ho ho ho :)) buzke masz bardzo mila, jak nastolatka. sympatycznie wygladasz. o fryzurce to juz nie mowie bo to juz calkiem odlot

Sol, Ty cos pisalas ostatnio o PLACE Z ALLEGRO. to allegro samo zaznaczylo taka opcje? jutro jednak bede zamawiac i chce to odznaczyc w razie czego

dobranoc

Wisienka łandnieeee :) odmiana że hej. czasem my kobitki potrzebujemy takiej zmiany. czekam na zdjątko aparatem :) a kiedyś to moze sama popykam Ci foty jak się pogoda poprawi u nas :) ja to lubieeee robić zdjątka
DOBREJ NOCKI Wisienka :)
ja też brykam psić. o 6 budzenie, bo na 7 do pracki. slodkich senków...

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry