• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
agnieszka kk serdecznie gratuluje poczęcia :) życzę WSZYSTKIEGO DOBREGO !!! pozdrawiam A jak tam samopoczucie ?

reklama
Witam porannie - Karola już w przedszkolu, nadrobiłam więc mogę pisać :-p

Wisieńka - fajny fryz ale ja wolę krótkie włosy :-p

My mamy jutro komunię siostrzeńca Marcina i nie mam co założyć - bez bicia się przyznaję :-p W sumie na obrony też nic nie mam więc spoko - nie wiem w czym jutro pójdę. Żal mi tylko młodego - wczoraj dzwonił do mnie jego chrzestny - dałam mu Marcina do telefonu - co ja z nim będę gadać - pytał co młodemu kupić - powiedział że chce kupić jakiś prezent tak do 200 zł i kopertę (50 zł) - szok - my na komunię chrześnicy (siostrzenicy) Marcina kopiliśmy młodej rower z kaskiem, ochraniaczami, rękawiczkami i okularami (700zł) a tu dla młodego taki numer :-( Ehh - tak to jest jak się chrzestnych źle wybiera :tak:

A wogóle to czuję się dzisiaj do kitu. Pogadałam chwilę z koleżanką w przedszkolu i się poryczałam :-( Ogólnie teraz mi się ciągle chce ryczeć :-( Podbrzusze mnie od wczoraj pobolewa jak nie z prawej to z lewej i tak na zmianę co parę godzin czasem minut - noż głupawki można dostać :-( Muszę porobić porządki i przyszykować nam coś na jutro żeby jutro nie szykować się na wariata :-p A ja chyba pójdę w spodniach sztruksowych, bluzce jakiejś i sweterku :-p

hej dziewczęta,młodzieży moja:tak::-D
no nie powiem,żebym miała dobry humor,od wczoraj ciche dni:angry::wściekła/y:.mam dość wszystkiego,mam doła,nie mam siły...

kinga cześć:-).same przyjemności u Ciebie:-)

bibinka cichce dni bywają co poradzisz :/ też to przechodziłam całkiem niedawno chociaż u nas to nie trwa dłużej niż pół dnia bo tacy już jesteśmy że zaraz siadamy i sobie wyjasniamy aby nie było już kwasu.

No ja fakt same przyjemności heh ciekawe jak to bedzie dalej ;)
idę się zebrać..
Dziś obiadu nie robię bo jedziemy do restauracji wiec mam dobrze.

witam i ja nowe staraczki! :)

Wisienka ładnie wyglądasz :-)
Aga witaj :)
Szczęśliwa ale u was w śierpniu imprezowo! :)) ja też sierpniowa jestem! :tak:

Agnieszka - chyba chodzi o pierwszy suwaczek bo nie ma wieku Alanka podanego i wygląda jak ciążowy :-D

Nioo u mnie też :):) ale najbardziej boje sie sierpnia bo tak : 1 sierpień ja mam urodzinki 2 sierpień moja mamusia 3 sierpień mój Krzysiu 9 sierpień mój szwagier a 19 sierpień mój tatko:szok::szok::szok:

szcześliwa...ale imprezy to się wyszalejesz kobieto :-D:-D
Kinga witaj:)

Agnieszka - chyba chodzi o pierwszy suwaczek bo nie ma wieku Alanka podanego i wygląda jak ciążowy :-D
hehe ale jaja :-D
No tak tylko że pod suwaczkiem jest napisane "do urodzin" a nie "do narodzin" :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry