Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

W sumie na obrony też nic nie mam więc spoko - nie wiem w czym jutro pójdę. Żal mi tylko młodego - wczoraj dzwonił do mnie jego chrzestny - dałam mu Marcina do telefonu - co ja z nim będę gadać - pytał co młodemu kupić - powiedział że chce kupić jakiś prezent tak do 200 zł i kopertę (50 zł) - szok - my na komunię chrześnicy (siostrzenicy) Marcina kopiliśmy młodej rower z kaskiem, ochraniaczami, rękawiczkami i okularami (700zł) a tu dla młodego taki numer :-( Ehh - tak to jest jak się chrzestnych źle wybiera
A ja chyba pójdę w spodniach sztruksowych, bluzce jakiejś i sweterku 
agnieszka kk serdecznie gratuluje poczęciażyczę WSZYSTKIEGO DOBREGO !!! pozdrawiam A jak tam samopoczucie ?
skąd takie informacje?hej dziewczęta,młodzieży moja
no nie powiem,żebym miała dobry humor,od wczoraj ciche dni.mam dość wszystkiego,mam doła,nie mam siły...
kinga cześć:-).same przyjemności u Ciebie:-)

Nioo u mnie teżale najbardziej boje sie sierpnia bo tak : 1 sierpień ja mam urodzinki 2 sierpień moja mamusia 3 sierpień mój Krzysiu 9 sierpień mój szwagier a 19 sierpień mój tatko
![]()

hehe ale jajaAgnieszka - chyba chodzi o pierwszy suwaczek bo nie ma wieku Alanka podanego i wygląda jak ciążowy![]()

Chyba wykosztuje a nie wyszaleje hehehe .....szcześliwa...ale imprezy to się wyszalejesz kobieto
Kinga witaj![]()
2 w 1 ciekawie się zapowiadaChyba wykosztuje a nie wyszaleje hehehe .....
Nioo nooo .2 w 1 ciekawie się zapowiada![]()
No własnieTeż sie zastanawiałam przecież nie jestes w ciąży a tu gratulacje heheh![]()