Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
Niooo byłoby superNo własnie
Ale to dobrze wróży bo być może w najbliższym czasie tak będzie..."nigdy nie mów nigdy" także wszystko może się zdarzyć ;-)
...czekam tylko do wizyty...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Niooo byłoby superNo własnie
Ale to dobrze wróży bo być może w najbliższym czasie tak będzie..."nigdy nie mów nigdy" także wszystko może się zdarzyć ;-)
...czekam tylko do wizyty...

Ale miałabym po drodze do Karoli przedszkola bo to 5 minut piechotką :-) Może złożę tam jednak aplikację - w sumie co mi szkodzi
Tylko ze nie po to studiowałam dwa kierunki żeby teraz sekretarką być :-(Agniecha - no tak można wróżyć
A mi się znowu ryczeć chce - nie wiem co się dzieje, chyba nerwy mi puszczają :-( Ciągle brakuje kasy, spłacamy 3 kredyty i jeszcze Karoli przedszkole 720 zł :-( A gdzie na życie :-( Powoli zaczynam mieć dość a pracy znaleźć ciągle nie mogę :-(
A wczoraj wieczorem B znowu mi zaproponował pracę w Kolporterze - uparte bydleAle miałabym po drodze do Karoli przedszkola bo to 5 minut piechotką :-) Może złożę tam jednak aplikację - w sumie co mi szkodzi
Tylko ze nie po to studiowałam dwa kierunki żeby teraz sekretarką być :-(

;-)a w ogole jak sie czujesz ?? ja mam w poniedziałek badaniaW poniedziałek idę do mojego GP po skierowanie na usg bo dziś 42 dzień cyklu i @ brak:-/ a na szczegółowe badania pójdę jak będę Pl jakoś w połowie lipca no chyba że usg które zrobię tutaj coś mi wykaże to podejmę się leczenia tu na miejscu.
...nie ma się czego bać,bądź dobrej myśli ;-)a w ogole jak sie czujesz ?? ja mam w poniedziałek badaniajuz dawno nie miałam pobieranej krwi brrr troche sie boje
....
ale test ci wyszedł negatywny mam nadzieje ze bedzie ok...nie ma się czego bać,bądź dobrej myśli ;-)
A Ja czuję się ogólnie ok.
Od 27 marca tylko 2 razy czułam lekki ból podbrzusza jakby miesiączka się zbliżała ale wzięłam paracetamol i było ok.Poza tym nic się nie dzieje.
Czesc maran -athawitam i ja i nadrabiam co napisałyście![]()
Tak test wyszedł mi negatywny.ale test ci wyszedł negatywny mam nadzieje ze bedzie okja wczoraj miałam najnormalniej w swiecie ochote na przytulanie sie do mojego Krzyska a on jakos nie bardzo i wiesz co normalnie nigdy tak nie reaguje a wczoraj sie poryczałam
bo tak jakos mi sie smutno zrobiło i dzisiaj do mnie zadzwonił i powiedział ze kocha mnie bardzo mocno i zebym tylko sobie głupio nic nie myślała bo dostane po dupsku eheheh
Witaj i nadrabiaj bo sporo tego jest...witam i ja i nadrabiam co napisałyście![]()