Hej mama05 przepraszam was dziewczyny ze tak dlugo do was nie zagladalam

no ale mialam tyle na glowie ze szok!!! widze ze mama 05 juz nie dlugo zaczynacie starania

Wizyte u ginekologa mam 13 maja wiec zobaczymy co mam dalej robic.co tam u ciebie mama05 jak starania zdrówko dzieciaczki i w ogole??? odp jak znajdziesz chwile pozdrawiam
MADA-slonko itam Cie

ale dluuugo Cie nie bylo-fajnie ze zajrzalaś;-)czekam na wiesci po ginek.i kciuki zacisniete zeby bylo dobrze i zebys juz niedlugo mogla miec Niunie pod serduszkiem;-)

u mnie tak jak widzisz,niedlugo zaczynam i mam nadzieje ze sie uda choc mąż wciąż powtarze ze po hormonach beda blizniaki-nie wiem co go tak wzielo

zagladaj czesciej

a mije kruszyny zdrowe-cala zime byly zdrowe i bardzo sie ciesze bo balam sie tej zimy a tu prosze;-)sciskam Cie!!
witam dziewczyny, ehhh to już kolejny miesiąc niby za tydzień mam dostać okres a ja się łudze że mogę być w ciąży. Chociaż pewnie będzie jak co miesiąc, nim dowiedziałam się ze mam ciąże obumarło to za pierwszym razem się nam udało a po łyżeczkowaniu minęło już ponad pół roku i nic
mamusią 2010 nie zostanę ale może 2011
LADY87-witam Ciebie i glowa do gory,bedzie dzidzia tylko niestety cierpliwość jest potrzebna

my tu wszystkie cwiczymy cierpliwosc;-)
hej dziewczyny
a ja sie melduje ze zyje i dzisiaj juz troche sie lepiej czuje fizycznie i psychicznie maz sobie wzial trzy dni wolnego i jest caly czas przy mnie i moze dlatego jakos podnosze sie powolutku i zaczynam juz innaczej myslec...ze bedzie dobrze w koncu nie mnie pierwsza to spotkalo a trzeba zyc dalej..
dzisiaj ide do fryzjera na sciecie i farbowanie bede sie robic na bostwo

ide was troche poczytac bo bardzoo duzo tego
PAULA-bardzo sie ciesze ze lepiej sie czujesz i ze mąż wziąl wolne i Cie wspiera

zagladaj do nas!!
Hej dziewczyny. Ale miałam do czytania...
Moja starsza w szkole się uczy pilnie a po południu przychodzi koleżanka z zerówki na nocke więc już od wczoraj Nicole przeżywa to mocno. Magda jak zwykle ma na wszystko olewkę ale o dziwo posprzątała pięknie swój pokój na przyjście gościa. Zaraz idę im galaretki na podwieczorek zrobić.
Właśnie gaz mi się skończył w butli i gotuję ziemniaki w piekarniku

))
EWCIA- hejka,dobrze ze zajrzalas ,ale musisz czesciej bo tu proooodukcja idzie prawie 24 h na dobe

Wy juz zaczeliscie starania
MATYLKA,ZAPMARTA,AGNIESZKA,KINGA,JOL,
SOL i wszystkie pozostale dziewczyny ktorych nie wymienilam bo duuuuzo juz nas jest pozdrawiam i witam

a u Zuni na przedstawieniu ryczalam jak bóbr

bardzo wzruszajace jak moj maly krasnoludek tak urusl i teraz pieknie wystepuje-byla biedronka

pozniej jak Tomi wroci to wstawi fotke mojej niuni-jestem dumna mamą!!!!!!!!!!
BIBINKA-mam nadzieje, ze ciche dni szybko miną i ....narazie jakos sie trzymam ,ale na ta chwile biore hormony do przyszlej niedzieli i jak tak dalej bedzie to dalej nie biore-pierdziele