• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lorelain - mi bardziej chodziło że nie po to studiowałam dwa kierunki żeby teraz robić za marne pieniądze przynieś wynieś pozamiataj i bądź ciągle pod telefonem za śmieszne pieniądze :-p :-D A mój mąż mi ostatnio powiedział że na kasie gdziekolwiek mi pracować nie da :sorry: bo to ciągłe albo stanie i łażenie albo ciągłe siedzenie - a ja mam rozwalony kręgosłup i ...coś... bo lekarze nie wiedzą co to dokładnie jest z mięśniami czworogłowymi ud - oboma niestety - a że ona trzymają właśnie kolana w ryzach to mam problemy z tymi stawami :-( Prawdę mówiąc to przez ten kręgosłup boję się drugiej ciąży ale ... no cóż po drugim najwyżej pójdę pod nóż chirurgów :-p Sprawa warta swej ceny :-D

mama - to czekamy na fotki dumna mamo :-D A biedroneczki są w kropeczki :-D

Hehe - przypomniało mi się jak w podstawówce mieliśmy przedstawienia i robiłam za krasnoludka :-D Jak znajdę to wam wkleję zdjęcie ale w szarościach bo to takie zamieszczone w gazecie było :-D

reklama
jol, Lorelain - tu bardziej chodzi o firmę niż o stanowisko. Chodzi o to że kolporter w Kielcach ... jak by to - no z reguły ludzie stamtąd uciekają a nie składają aplikacje. Kolega tam pracuje bo nie może znaleźć roboty gdzie indziej. Pensje są... no są jakie są. Ale tam się wykorzystuje ludzi jako tanią siłę robocza - znaczy zapierdzielasz po minimum 8 godzin a często jesteś na telefon a ja na takie coś nie bardzo chcę się godzić jeśli mam w planach drugie dziecko bo skończy się tragedią :-( A i przy Karoli nie mogę mieć sytuacji ze jestem po pracy, M w Starachowicach albo w robocie a babcie w pracy a mi dzwonią że muszę natychmiast do pracy przyjść bo sobie szefostwo tak życzy a tam jak nie przyjedziesz to następnego dnia możesz po swoje rzeczy przyjechać :-( A co ja wtedy z dzieckiem zrobię? Tu o to chodzi a nie o stanowisko - chociaż we wszystkich tego typu ogłoszeniach - wymagana dyspozycyjność a ja z dzieckiem sorry ale nie jestem dyspozycyjna 25h na dobę :tak:

Rzeczywiście nie brzmi to ciekawie :baffled: ale niestety nie masz gwarancji, że gdzie indziej będzie lepiej ... ja byłam zachwycona, jak dostałam pracę w super, jak się wydawało miejscu i to na wyższym stanowisku niż chciałam ... ale szybko się okazało, że trafiłam do obozu pracy ... pracownicy mówili na firmę 'biedrona' :-D :-D mile widziane pełne oddanie firmie, nielimitowane i niepłatne nadgodziny, co chwilę wyjazdy albo imprezy, a o życiu rodzinnym zapomnij :no: w 5tym m-cu ciąży uciekałam na zwolnienie, bo psycha siadała ... ale i tak się cieszę, że jest chociaż taka praca, bo zawsze to kasa, bez której nie moglibyśmy sobie pozwolić na dzidzię :tak:

W każdym razie Sol, cokolwiek nie zdecydujesz, na pewno będzie to dobra decyzja :-) a kciukasy za wymarzoną pracę zaciśnięte :tak:

witam się i ja!!
wcześniej jakos nie miałam czasu, teraz tez przerwałam robote na sekunde. a pisze bo załapałam doła:-(
moj tata od jakiegos czasu zle sie czuje, kaszle i wogle schudł. boje sie bo zaraz zakladac mozna najgorsze. wybral sie jakis czass temu do lekarza, skierowal go na badania, porobil, dzis byl u pulmunologa, ta skierowala go do szpitala na badania, nie zaciekawe ma jakies wyniki. dokladnie nie wiem bo mama nie mogla rozmawiac. dobilam sie.....:-(:-(

A ja wierzę że jak przestanę szukać to znajdę - tak było z pracą w aptece - już odpuściłam a spotkałam w jednej aptece koleżankę która jest magistrem i tam pracuje i się mnie pyta co ja porabiam - to jej powiedziałam ze skończyłam technika farmacji i już odpuściłam sobie szukanie pracy - a ona mi mówi że szukają technika na staż i że już woła kierownika :-D Więc wierzę w małe cuda - czekam na niego :-D

A teraz spadam po Karolę :-)

mama - to czekamy na fotki dumna mamo :-D A biedroneczki są w kropeczki :-D

Hehe - przypomniało mi się jak w podstawówce mieliśmy przedstawienia i robiłam za krasnoludka :-D Jak znajdę to wam wkleję zdjęcie ale w szarościach bo to takie zamieszczone w gazecie było :-D
SOL- no nie inaczej:tak:;-)jak w kropeczki!! moja slodka dziewczynka kochana:tak:Domi oczywiscie powiedzial,ze ON tez bedzie tak wystepowal:tak:
czekamy na Twoją fotke:happy2::happy2::happy2::happy2:

witam się i ja!!
wcześniej jakos nie miałam czasu, teraz tez przerwałam robote na sekunde. a pisze bo załapałam doła:-(
moj tata od jakiegos czasu zle sie czuje, kaszle i wogle schudł. boje sie bo zaraz zakladac mozna najgorsze. wybral sie jakis czass temu do lekarza, skierowal go na badania, porobil, dzis byl u pulmunologa, ta skierowala go do szpitala na badania, nie zaciekawe ma jakies wyniki. dokladnie nie wiem bo mama nie mogla rozmawiac. dobilam sie.....:-(:-(
kochana nie smuć się i trzymam kciukasy żeby u tatay wyniki sie poprawiły i żeby było ok :)

Sol poradzisz sobie i Twój mały cód sam cie odnajdzie :):)

mama gratuluje biedroneczki :):)

MARYLKA- dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!! :))
MLODAM- wiem jak sie czujesz bo moj tatko tez sie "posypal" jak okazalo sie ze ma cukrzyce i teraz co jakis czas szpital i zabiegi......trzymaj sie dzielnie i wspieraj rodziców,najwazniejsze ze tata porobil badania i jest w dobryh rekac i podjal leczenie...tule...

mama05 własnie w tym problem, że nie cały czas są pozytywne te testy owu na początku pokazywał jedna kreske a dopiero w niedzielę dwie i wczoraj tj czwartek znowu dwie - nie sa one z allegro ale chyba też nie jakies super hiper - mam je od koleżanki

mama marylka dzieki

jakies tam podstawowe zrobił, te głębsze zrobią w szpitalu, oby nie było to nic poważnego tylko np jakas bakteria, cholipa juz sama nie wiem czy byłoby to dobre:-( moze gorsze. najgorsze to że wychudł. kurde...... zawsze coś......... a mi się wydaje że moi rodzice to ciągle młodzi, że ja mam naście lat... a tu życie zapitala jak szalone, jak ja się zawsze takiego momentu bałam:-(

reklama
dziewczyny nie nadążam za wami dlatego tylko o sobie pisze - mam nadzieję ze uda mi sie wdrożyć w końcu

Jak przeczytam tak cos wyrwane z kontekstu to nie chce odpisywać żeby jakiejś gafy nie palnąć :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry