• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARYLKA- wiesz ,ze chetnie sie z Toba podziele:tak:;-)jak handel???u mnie pogoda nijaka:baffled:
IWONKA2B- czesc,nie boj sie z tym dziaslem -kiedys dentystka mi tlumaczyla-dostaniesz znieczulenie i chirurg dentystyczny wytnie nadmiar dziasla i juz-ja zdecydowalam sie w sumie na usuniecie tej 8 bo tez mi dziaslo nachodzilo wiec wiem jak Cie to boli:sorry2:mam nadzieje,ze humor juz wrocil:happy:
ZAPMARTA- duzo zdrowka dla tatusia:tak:

reklama
mamo no mi dentystka odradziła usunięcie 8 mówi że wystarczy tylko kawałek tego dziąsła ale boje sie hlip hlip w poniedziałek umówię się do chirurga i zobaczymy
maryla nie wiem czy to pogoda, czy hormony czy co ale strasznie jest ostatnio, i z tego co widzę nie tylko u mnie bo wiele dziewczyn wpada w dołki :(
muszę się przyznać że może to przez to że troszkę podupadła mi nadzieja nachodzą mnie myśli że nigdy nie będę mogła mieć kruszynki itd nie wiem dlaczego zawsze miałam nadzieję a tu :(

mama no bo ja tu głodna siedze to kopsnij sie z obiadkiem :) no handel dziś tak sobie wczoraj było lepiej a pogoda od wczoraj u mnie kiepska i jutro ponoć też :(
mama pamiętasz jak pisałam że nie mam śluzu prawie w cale no to jak napisałam tak sluz przyszedł :) wczoraj nawet troche więcej go było no ale czemu akutar wczoraj?? to ja nie wiem

IWONKA2B- bede Cie trzymala za reke jak bedziesz u chirurga:tak:bedzie dobrze-dostaniesz znieczulenie i po krzyku a tak zobacz jak sie meczysz a po co-a ja mam wszystkie 8 i dlatego te na dole usuwam -20 maja ide usunac druga-bo ta druga tez jest tylko do polowy wyrżnieta i niewiadomo co jest pod dziąslem a wiadomo,ze 8 szybko sie psują i usuwam...wole teraz niz jak bede w ciazy choc powiem Ci ze tez czasem mysle ze nam sie nie uda-tylko ja mam 2 dzieci to u mnie inaczej-tez mam czasem dola,ale Wy pewnie pomyslicie ze przesadzam dlatego nic nie pisze o tym......choc chce tego maluszka tak jakby byl pierwszy....no nic nie smęce...

a Ty glowa do gory i bedzie dobrze-niech tylko wiosna sie w koncu rozkula:angry::wściekła/y:
BIBINKA- slonko moje jak u Ciebie??????????
MARYLKA- najwazniejsze ze jest sluz to dobry znak:)) no i dobrze ze handel jakos sie kreci....

Ostatnia edycja:
mamo dziękuję zobaczymy jak to będzie może w końcu mi się uda mieć kruszynkę, może te zwątpienie było spowodowane bólem zęba
muszę iść do pracy postaram się wejść dziś wieczorem mam trochę stron do nadrobienia pewnie i tak mi się wszystkiego nie uda nadrobić :P
miłego popołudnia życzę kobietki :*

mamo dziękuję zobaczymy jak to będzie może w końcu mi się uda mieć kruszynkę, może te zwątpienie było spowodowane bólem zęba
muszę iść do pracy postaram się wejść dziś wieczorem mam trochę stron do nadrobienia pewnie i tak mi się wszystkiego nie uda nadrobić :P
miłego popołudnia życzę kobietki :*
musi się udac nam wszystkim najgorsze to czekanie bo jak mamy za dużo " czasu" to myslimy o głupotach - taka nasza natura trzymam &&& żeby było ok :)

Bożeee kobitki nie było mnie tu pare godzinek i tak produkowałyście no szok:):) ja spałam jak zabita ehehehe chciałabym pooglądać dzisiejsza walke ale ja nie wiem jak wytrzymam do 22 bo padam zawsze wcześniej od jakiegoś czasu:) teraz pojadłam sobie obiadku :):) czekam na mojego Krzyska bo bedzie gdzieś za godzinke poltorej.....
A ty MAMA - jak masz doła to pisz wiesz ze lepiej sie komus wygadac niz trzymac to w sobie.....

Ostatnia edycja:
Witam was moje drogie. Słoneczko jest na niebie to zawsze milej. Jestem po pracy przede mną wolne i na dodatek kulminacja w starankach. Dziękuję za komplementy:-)
mama ja ryczałam na Maćka przedstawieniach i powiem ci, ze jak grał ostatnio na koncercie z okazji nadania imienia szkole to tez prawie ryczałam.:-)
mlodam bardzo współczuje, wiem, ze się martwisz i wiem jak to jest gdy nagle coś się dzieje a ty masz przeświadczenie, ze rodzice są młodzi i zdrowi i zawsze tak będzie. trzy lata temu moja mama rozchorowała się i po roku zmarła a ja do dzisiaj łapię się na tym, ze chcę do niej zadzwonić. Mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze a badania wyjdą ok.:-(:tak:
Iwonka mi tez wycinali kawałek dziąsła, co narastał na zęba i to wcale nie bolało, ani w trakcie ani potem. Taki dyskomfort. Szybko się goi.:tak:
lady pozdrawiam i życzę ci , zeby ci się udało i żeby nie było juz żadnych problemów:-)
SOL TO SĄ KRÓTKIE WŁOSY:szok::-D:-D:-D
Bibinka pozdrawiam cię słonecznie:-)
paula dobrze, ze juz lepiej się czujesz. Super, ze masz wsparcie w męzu
jsorbek pytałam koleżankę co długo stosowała testy owu i powiedziała mi, ze to wyrzucenie kasy
zapmarta jaki ja tam pracus:-pa kolorek faktycznie słodki jak miodek:-p
szczęśliwa tobie juz hormonki wirują:-D
aga przez moment zgłupiałam z tym poczęciem ale juz jestem spokojna ,nic mi nie umknęło:happy2::happy2:
W pracy wszyscy stwierdzili, ze wyglądam młodziej i ładniej i w ogóle super, tak, ze bardzo mnie to ucieszyło:-)
Teraz przygotowujemy sie do wyjazdu do taty na weekend. Ale tym razem się odezwę bo kupił sobie laptopa i założył internet. Tak, ze mam modernego tatusia:-DMimo wszystko śmieszny jest z tą nowoczesnością. Jak zakładał maila mówiłam mu przez telefon co ma robić. Kazałam wpisać wp.pl i wejść na ikonkę poczty a on do mnie ALE TU NIE MA POCZTY, JAKAŚ GAZETA MI SIĘ OTWORZYŁA. A ja do niego i właśnie to jest internet:-D:-D:-D I jeszcze jak ustawiał dane: mówię mu kliknij na ptaszka i ustawisz rocznik. Lista otworzyła mu się od 193... któregoś roku o on do mnie ALE TU JACYŚ SAMI STARZY LUDZIE SĄ:-D:-D:-D. a po dwóch dniach śmiga po necie i nawet zakłada konto na allegro:-)
marylka pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Wisieńko ja ledwo zjadłam obiad a juz wcinam banany ....... nioo to jest masakra :):)tatko sie ze mnie śmiał .....ale co ja na to poradze:):) owoce sa jak najbardziej zdrowe :):)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry