• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej popołudniowo!na krótko wpadłam,bo jedziemy do teściów:angry:,nie mam ochoty,ale przecież sama w domu nie zostanę.u nas nadal cicho,nic mi się nie chce:-(

sol biedaku,będzie dobrze:tak:.ja bym wzięła tą pracę,jako sekretarak,jakbym nic nie miała,ale jeśli miałoby cierpieć dziecko na tym,to z pewnością nie,także Ci się nie dziwię.mam nadzieję,że może w tej aptece coś załapiesz:tak:.a może Ty w ciąży jesteś,jak Cię te jajniki bolą,co:-)???????

mama gratuluję zdolnej biedroneczki:tak::-).ehh,też bym się wzruszyła:tak:.u mnie ciągle tak samo,nawet gadać mi się nie chce:-(...

młodam mam nadzieję,że z Twoim tatą to nic poważnego.trzymam kciuki:tak:

zapmarta a u Ciebie teść?współczuję...a pogoda i tak miała być do kitu,więc....

lady87,iwonka,maggy ja też świeżo po,więc wiem jak jest...też mam doła...ehh,musi być dobrze:tak:

marylka dobrze,że ten śluz się pojawił:tak:.jeszcze tylko tydzień do testowanka:tak::-).ale ten czas leci!

wisieńka fajnie,że w pracy się podobało:tak:.niezły ten Twój tatko:tak::-D

szczęśliwa no takie uroki ciązy:tak:

aha,byłam dziś w aptece po leki dla Ali i znajoma farmaceutka,taka młoda kobitka pyta się jak tam ciąża:baffled:.kupowałam u niej test swojego czasu...no to jej mówię,co i jak.trochę porozmawiałyśmy,a ona mówi,że niektóre kobitki mają genetycznie tak,że jeśli dzidziuś ma być chłopcem,to organizm matki nie toleruje i ciąża albo obumiera,albo się roni naturalnie.dało mi to do myślenia,bo przeciez pierwszą mam dziewuszkę i było ok.co Wy na to???jak dla mnie,to za dużo tych wszystkich niewiadomych:-(.a co do Ali,to pediatra kazał wybrać cały antybiotyk na ucho,ale mówi,że od pon mogę ją posłać do przedszkola.nie wiem...no i nas postraszył,że to może jakiś gronkowiec,skoro tak często choruje:szok:.trzeba zrobic wymazy po lekach,szkoda,że dopiero teraz:angry:.nie no,mam dość,za dużo na mojej głowie:-(.

nie będzie mnie juz dzisiaj,więc MAMA poproszę o strzeszczenie:tak::-)

ściskam wszystkie i ślę buziaki:-);*

jak mi się nie chce do tych teściów:angry::wściekła/y:....

Ostatnia edycja:
reklama
bibinka - nie wiem :-p mam humory ajk nie wiem co, pobolewają mnie jajnki, temp mam 37.4 - 37-6 od kilku dni a było ok wcześniej. Śluzik biały bezzapachu. Po za tym mogę to zwalić na torbiele i alergię :-D

A ja w przyszły piątek mam pierwsze zebranie w przedszkolu :-D Jezu... a mówiłam sobie że nie będę na wywiadówki ani zebrania chodziła :-p No i chyba nie pójdę bo Marcin ma akurat popołudniówkę :-p A to ze obie babcie mają popołudnie wolne - inna bajka :-p

Dzień doberek :-D:-D:-D
Wpadłam Was poczytac, a za momento lecę robic listę gości na kompie i zaproszonka zamawiac :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Jestem-bylismy na zakupach i tak wylecialam z domu ze nawet sie nie pozegnalam:sorry2:potem bylismy w Mc Donaldzie i objedlismy sie ,ze ....
a teraz widze ze tu tylko 2 stronki-oj gdzie nam sie dziewczyny podzialy???:sorry2:
SOL- a Ty masz ta temp.taka wysoką z rana???to super znak:tak:
WISIENKA- super ze tatko smiga po necie-moj ledwo sobie z komórką radzi:-D:-D
SZCZESLIWA- przyjemności z Krzyśkiem;-)
PYSIE- hejka

ja postaram sie zaraz wstawic fotke Zuzy z przedstawienia:-)
BIBINKA- NO U TESCIÓW pewnie szalu nie bedzie skoro nie masz humoru........

KPI- napisal mi ze u nich pogoda sie poprawila i spaceruja ,odpoczywaja. czuje sie dobrze i pytala co u nas to w skrócie Jej odpisalam. :)

Ostatnia edycja:
mama dzięki za instrukcję muszę zastosować :tak::tak::tak:

Wisienka może masz rację ale nie bardzo mam wyjście bo okres mam potwornie nieregularnie odkąd przestałam barć tabletki ostatni chyba ze 2 miechy temu już nie pamiętam kiedy

Sol
co do pracy zawsze jest tak, że znajduje sią ja w najmniej odpowiednim momenci jak ci za bardzo nie zależy - ja tak znalazłam pracę ostatnią - córka miałą rok poszłam od niechcenia na rozmowę a na drugi dzień już pracowałam :baffled:

mama - mam taką temperaturę cały dzień więc nie wiem co o tym myśleć :-( A teraz mam nawet 37.8 ale wróciłam z szybkiego spaceru bo nas deszcz złapał :-p

jsorbek - no ja dostałam wezwanie na staż w 8 miesiącu ciąży :-D Bo w urzędzie pogubili moje papiery że ja ciężarówka :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bibinka przyznam szczerze, że nigdy o czymś takim nie słyszałam - ale nie brałabym tego zbyt serio bo na innym forum kilka dziewczyn poroniło i większość z nich urodziła potem chłopców po prostu tak się zdarzyło - tak musiało być :-(ale następnym razem się uda głowa do góry

a test owu dzisiaj kreska testowa już słabsza niż wczoraj czyli owu się koczy czy już po ??

reklama
Sol ty nie gadaj tylko działaj dzisiaj :-D:-D:-D:tak::tak::tak:
no widzisz czyli dobrze prawie w najmniej odpowiednim momencie

mama Mam temperaturę 36.6 czyli nic z tego :-(:-(:-(
Czyli w ciąży też nie mogę być czy we wczesnej nie ma znaczenia temperatura ??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry