• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jsorbek - chodzi o to ze tam jest mordownia delikatnie rzecz ujmując - min 8 godzin zapierdzielania plus musisz być ciągle pod telefonem - a ja chcę spokojnej ciąży a nie mordowni i psychiatryka po 3 miesiącach bo poroniłam i mnie tam zajechali psychicznie. Jak pisałam - stamtąd ludzie uciekają a nie idą tam - przynajmniej normalni ludzie. :tak:

Ta propozycja była na tle uśmiechu ze kolega mnie od trzech lat tam próbuje ściągnąć bo sam nie ma innych perspektyw a nudzi mu się i dalej czuje do mnie miętę :-D

reklama
jak ja bym miała z tych wybrać to zdecydowałabym się na ten pierwszy raczej :)

P4040395.JPGP5060465.JPG

dziewczyny hej :)
a ja sie wlasnie dowiedzialam, z ekolezanka z klasy z liceum sie spodziewa bobasa, termin na pazdziernik!!!! az mi sie cieplo na serduchu zrobilo!
ona rocznikiem jest rok mlodsza ode mnie ma 24. To dopiero drugi bobasek w naszej klasie ;) ja bylam pierwsza hehe
pierwsza mama i pierwsza mezatka! tylko myslalam ze z drugim sie wyrobie nim ktorakolwiek inna z pierwszym a tu zonk ;) heheehe

mama sliczne fotki, a zuza jest po prostu prze-sli-czna :) te oczka migdalki!!!! muuua!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
PYSIA ja chyba też wybrałabym ten pierwszy;-)
MAMA - hejka:-) Zuza śliczna dziewczynka:tak::tak: Super foteczki;-)

Ostatnia edycja:
Sol, ja właśnie lubię drinki z żurawiną.;-) Co do pracy jeżeli starasz się o dzidzię to lepiej unikać stresującej pracy.
pysia, wszystko zależy od tego jaką masz sukienkę. Hmmm.. ten po lewej chyba.

Nika i Kinga no to ja też chyba pozostanę przy tej pierwszej decyzji :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Mama, Tom by się pogniewał jakby to przeczytał ale uważam, że dzieci strasznie są podobne do Ciebie!! Powaga. Domi to ma Twoją buźkę, Twoje usta, a Zuzia Twoje oczęta. Śliczne dzieci :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Jeżynka, kiecę mam ho ho ale te 2 welony są prawie takie same :]

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry