• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
zapmarta no może odpocznę w ten weekend nie wiadomo bo u nas wiele sie dzieje spontanicznie.
wiesz ta pogoda też źle na mnie wpływa :/ słonka mi brakuje i chyba nie tylko mi...

reklama
a ja myślę co by tu zabrac ze sobą na calutki tydzień bycia poza domem :-D

pysia, przede wszystkim seksowną bieliznę :))))

a zaproszenia fajne, mnie się podobają te z brązem, ten szary nie pasi do kokardki.

Zapmarta eeee a mi się i jedno i drugie zaproszenie podoba :-D:-D:-D
No ba. Bielizny to ja zawsze pełno biorę na wyjazdy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Muszę jeszcze kilka bluzek spakowac piknych :-):-)

nika, też się cieszę że już ok miedzy nami :-):-)
zapmarta wpadłam w szał zakupów przedślubnych :-D:-D:-D Kupiłam dziś te zaproszenia, podwiązkę i welon. łoł :-):-):-)
A zaproszenia takie o Zobacz załącznik 243169 tylko nie wiem jeszcze który kolor no ale oliwkowa tasiemka na pewno i zaproszenia jedno z tych dwóch :-):-):-)
ładne zaproszonka! :)))
ah zaraz mnie na wspomnienia bierze jak to było przed moim ślubem.... ;))

pysia, pakuj się i śmigaj do tego swojego ukochanego.

a ja zmykam spać, bo Karollo pewnie przypomni o sobie w nocy !!!

pa dziewczynki.

ZAPMARTA dobrej nocki:-D:-D:-D
PYSIA zaproszenia bardzo ładne:tak:
KINGA mnie też wzięło na wspominki;-) Fajny czas - przygotowania przed ślubem:-)

reklama
Kinga to ja wprowadzam taki nastrój do wspomnień tutaj o ślubie :-D:-D:-D

Zapmarta najpierw muszę przeżyc 8 godzin w pracy, a później do Ukochanego :-D:-D i tak dam radę myślę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dobranoc kobietki. JA też lecę pomału. Muszę spakowac moje rzeczy i żebym o niczym nie zapomniala :-):-):-)
Kinga, Nika fajnie, że zaproszonka się podobają :]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry