• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziewczyny ja narazie zniknę do mojego mężyka dobra! ;))
do pozniej! bo pewnie zajrzę jeszcze

SOL widzisz jakie my jeszcze młode jesteśmy!!!!!! :-D

reklama
Dziewczyny prosze mi nie dokuczac w sprawie wieku bo bede miala focha:dry:.....żartuje-ja mam 31 ale czuje sie na 23 najwyzej:tak:;-)SOL- po 30 zycie erotyczne trzeba urozmaicic to raz a dwa dzikus sie we mnie obudzil:szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D i dziekuje za komplement -zgadzam sie Zuza cala ja i z charakteru tez :dry: niestety:-):-D
NIKA- zgadza sie ,spontan to jest to-i Tom wie o tym dlatego tylko na siebie spojzymy i juz wiadomo-szybko dzieci do spania i .......

Ostatnia edycja:
no to dotarłam do kocna i... z tego co pamietam to
pysia zaproszenie z brązem jak dla mnie ładniejsze
mama zuzia to Twja córunia - podobne jakby skóre zdjeła z Ciebie
ja też już bliska 30 jestem i tego samego zdania, że życie erotyczne trzeba urozmaicać, ale też co zauaważyłam czasem nawet nie chce sie chcieć... :( a przydało by sie jakieś ładne fatałaszki ubrać i coś nowego zrobić:zawstydzona/y:
kurcze pamiec u mnie jak u 70 latki nim doczytam do koca to zapominam co chciałam komu odpisać i tylko na ostatnie posty zwykle odpisuje :zawstydzona/y: ehhhh starość nie radość

Sol Ty sie tak nie drinkuj!!!:szok:czekaj na testowanko grzecznie:-p
mama no nie moge z wami:-)próbujcie próbujcie:-)a duzo sie slyszy ze po 30 w kobiecie demon sie ujawnia:-)u mnie tez mógłby bo mi sie to chce to nie chce:baffled:

ja jestem cały czas głodna!!!!!!juz staram sie opanowac,ale ciagle w brzuchu mi burczy:szok::szok::szok:

MARAN- mi tez sie czasem chce a czasem..:sorry2: ale "najtrudniej" zaczac jak sie nie bardzo ma ochote a pozniej to juz póóóóóójdzie:-D:-D:-D:-D
NIKA- Ty rok starsza ode mnie tak??musimy sie trzymac razem bo ta dzisiejsz mlodziez:crazy::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
KASIAWIE- na poczatku ciazy taki apetyt to norma wiec nie katuj sie tylko jedz:tak:smacznego!!

kochane moje ja padam wiec mowie dobranoc,spokojnych snow i karaluchy- haha:tak:
ja
jutro bede miala cudowny dzien bo jade do sklepu ogrodniczego po tuje i krzewy:yes::biggrin2: i jestem cala szczesliwa!!! Tomi mniej bo jak wyplacal kase z bankomatu to mial taka mine :oo2: i patrzyl gdzie by tu uciec z kasą:unsure: ale ma gps'a znalazlabym Go wiec oddal kaske po dobroci:tak:
a teraz padam-tęsknijcie!!!

Ostatnia edycja:
reklama
MAMA - jestem 2 lata starsza:sorry2: i masz rację trzymajmy się razem - jeszcze jest WISIENKA po 30:tak::tak:
Dobranoc dziewczyny:-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry